Παρασκευή, 30 Οκτωβρίου, 2020

Προβληματισμός για την επόμενη μέρα στην ΑΕΜ

dfhdfhfdhfdhΚάθε Τετάρτη και λιγότεροι ..

Παρουσία 27 ατόμων πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Τετάρτης 2/7 σε αίθουσα της πρώην νομαρχίας στο Μεσολόγγι η γενική συνέλευση για την ΑΕΜ.
Ο πρόεδρος της ομάδας κ. Διονύσης Βισβίκης ανέφερε αναλυτικά προς τους παρευρισκόμενους τον οικονομικό απολογισμό της ομάδας με την μερίδα του λέοντος να έχει ξοδευτεί για ακόμα μια χρονιά από τον ίδιο.
Αναφερόμενος προς το κοινό δεν έκρυψε τον προβληματισμό και την στενοχώρια του για τα λιγοστά άτομα που βρέθηκαν για ακόμα μια φορά σε κάλεσμα που κάνει η ομάδα.
Εδώ να προσθέσουμε ότι μεταξύ των 27 ατόμων συνυπολογίζονται τόσο η παρουσία η δική μας όσο και του αρχηγού της ομάδας και των προπονητών των Ακαδημιών που παραβρεθήκαμε εκεί ώστε να ακούσουμε, τα συμπεράσματα δικά σας.
Όσον αναφορά τον διοικητικό απολογισμό ο πρόεδρος φάνηκε  ευχαριστημένος που τα 3 χρόνια που βρίσκεται στην διοίκηση της ομάδας έχει επιστρέψει ο κόσμος στο γήπεδο και θέλησε να τους ευχαριστήσει μέσα από την κάρδια του, ευχαριστημένος είναι ότι επί των ημερών του οι Ακαδημίες του συλλόγου έχουν κατάφερε να αναδείξουν πολλά παιδιά που μπορούν να αποτελέσουν το μέλλον του συλλόγου.
Από την άλλη όπως ανέφερε ότι δεν μπορεί να είναι ευχαριστημένος όπως είναι φυσιολογικό που η ομάδα δεν κατάφερε να παραμείνει στην κατηγορία αυτή την χρόνια και αναλαμβάνει την ευθύνη, εκεί υπήρξε αντίδραση από τους παρευρισκόμενους καθώς δεν θεωρούν ότι αυτό πρέπει να χρεωθεί αποκλειστικά μόνο σε αυτόν.
Στο φλέγον θέμα τώρα και σε ότι έχει να κάνει με την επόμενη μέρα της ομάδας, από τα συμφραζόμενα προκύπτει ότι σίγουρα η ομάδα γυρναει σελίδα, καθώς ο ίδιος δεν μπορεί να αντέξει τόσο οικονομικά αλλά και ψυχολογικά ακόμα μια χρονιά ουσιαστικά μόνος του, έχει ήδη έρθει σε επαφές με 4-5 άτομα (δείχνοντας με τον πιο τρανό τρόπο ότι ενδιαφέρεται για το μέλλον της ομάδας) τα οποία παραβρεθήκαν στην συνάντηση και μαζί θα αναζητηθούν και άλλοι συμπαραστάτες ώστε η ομάδα να πάει σε εκλογές και σε εκλογή νέας διοίκησης με τον ίδιο να παραβρίσκεται μόνο ως μέλος αυτής.
Με βάση όλα αυτά, δόθηκε για την προσεχή Τετάρτη 9/7 στο ίδιο μέρος και την ίδια ώρα ακόμα ένα ραντεβού ώστε να ανακοινωθούν τα αποτελέσματα των συναντήσεων που θα έχουν αυτές τις μέρες όλοι οι εμπλεκόμενοι.

fdhdfhdfh

Μιχάλης Δημητρίου

www.aitosports.gr

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.