Κυριακή, 29 Νοεμβρίου, 2020

Προβληματισμός στην Ιπποκράτους για την Οργάνωση της Αιτωλοακαρνανίας

Προβληματισμός στην Ιπποκράτους για την Οργάνωση της Αιτωλοακαρνανίας

Πυρ και μανία τα τοπικά στελέχη με την κυβερνητική πολιτική

H (μη) λειτουργία της Νομαρχιακής Οργάνωσης Αιτωλοακαρνανίας απασχολεί ιδιαίτερα τα στελέχη του ΠΑΣΟΚ στην Ιπποκράτους. Τα μηνύματα που λάμβαναν ήταν άκρως ανησυχητικά για την ανυπαρξία του κόμματος στο Νομό αλλά και για το κακό κλίμα στα στελέχη για την κυβερνητική πολιτική.
Όλα αυτά αποτυπώθηκαν χθες σε μια συνεδρίαση της Νομαρχιακής στο Αγρίνιο παρουσία του μέλους της γραμματείας Περιφερειακής Οργανωσης του ΠΑΣΟΚ Νίκου Μαδεμλή (φωτό αρχείου). Το κακό κλίμα στην οργάνωση αποτυπώθηκε στο έπακρο καθώς τα στελέχη της Ν.Ε. υπήρξαν ιδιάιτερα επικριτικά για την οικονομική πολιτική της κυβέρνησης λέγοντας μεταξύ άλλων πως «δεν παιρνάει στην κοινωνία». Ενοχλημένος όμως εμφανίστηκε και ο Ν.Μαδεμλής για την ανυπαρξία της κομματικής οργάνωσης αλλά και για την άποψη του γραμματέα της Σπ.Τορουνίδη πως το όργανο δεν λειτουργεί ως πολιτική στάση καθώς δεν συμφωνεί με την κυβερνητική πολιτική.
Δύο παρόντα στελέχη μάλιστα, πρότειναν να διοριστεί μεταβατικό όργανο στη Νομαρχιακή μέχρι τις εκλογές. Άποψη που δεν πέρασε.
Η Νομαρχιακή Επιτροπή συγκλήθηκε ουσιαστικά από την Αθήνα και σε αυτή παρέστησαν τα μέλη της και 5-6 γραμματείς δημοτικών οργανώσεων. Τα μέλη της ανανέωσαν το ραντεβού τους για την ερχόμενη εβδομάδα για να καταλήξουν στο τι μέλει γενέσθαι και ο Ν.Μαδεμλής μάλλον έφυγε περισσότερο προβληματισμένος…

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.