Παρασκευή, 5 Μαρτίου, 2021

Προβληματισμός στον τοπικό ΣΥΡΙΖΑ

Προβληματισμός στον τοπικό ΣΥΡΙΖΑ
Φωτό αρχείου από παλαιότερη συνέλευση
Φωτό αρχείου από παλαιότερη συνέλευση

Εκλογοαπολογιστική συνέλευση πραγματοποίησε το πρωί η οργάνωση μελών Αγρινίου του ΣΥΡΙΖΑ και σε αυτή δεν έλειψαν οι διαφωνίες, αντιπαραθέσεις και λεκτικές εντάσεις.
Η συνέλευση παρουσία 70 περίπου μελών και του στελέχους της Κεντρικής Επιτροπής Στάθη Στασινού είχε ως βασική ατζέντα διαδικαστικά ζητήματα καθώς η θητεία της παρούσας γραμματείας Αγρινίου έληξε κατά την προεκλογική περίοδο οπότε πρέπει η οργάνωση  να προχωρήσει σε εσωκομματικές εκλογές.
Αυτό αναμένεται σε σύντομο χρονικό διάστημα ωστόσο σήμερα έγινε μεγάλη κουβέντα για την αναγκαιότητα ή μη η οργάνωση να “σπάσει” σε δύο και επί του θέματος υπήρξαν διαφορετικές προσεγγίσεις όπως το αν ο διαχωρισμός θα είναι χωροταξικός ή κλαδικός. Επίσης τονίστηκε η αναγκαιότητα για ξεκαθάρισμα του καταλόγου των μελών ο αριθμός των οποίων υπερβαίνει πλέον τα 550 καθώς αρθροές είναι οι νέες εγγραφές (μεταξύ αυτών και δύο πρώην αντιδημάρχων του Μοσχολιού…).
Στη συνέλευση όπως προαναφέραμε υπήρξαν διαφωνίες ωστόσο στα πηγαδάκια που προηγήθηκαν και ακολούθησαν αυτής διάχυτος ήταν ο προβληματισμός των μελών για τις πολιτικές εξελίξεις και τη διαχείριση τους από την Κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ. Αρκετά μάλιστα στα πηγαδάκια στελεχών έγινε κουβέντα και για τον τρόπο που θα στελεχωθεί ο κρατικός μηχανισμός καθώς τα μέλη του ΣΥΡΙΖΑ δεν επιθυμούν φαινόμενα που θα θυμίζουν τις πρακτικές ΝΔ-ΠΑΣΟΚ.

Θέματα που ενδιαφέρουν

1 Σχόλιο

  1. ουαου

    ε σπάστε πλέον σε οργανώσεις μπας και γίνουμε φυσιολογικό κόμμα….καιρός ήταν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.