Κυριακή, 28 Φεβρουαρίου, 2021

Προγράμματα δια βίου μάθησης στο δήμο Αγρινίου

Προγράμματα δια βίου μάθησης στο δήμο Αγρινίου

1401_diaviou1

Από 1 Οκτωβρίου 2014 θα ξεκινήσει η νέα, δεύτερη, εκπαιδευτική περίοδος του ΚΕΝΤΡΟΥ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ (Κ.Δ.Β.Μ.) του Δήμου Αγρινίου.
Κατά την προηγούμενη εκπαιδευτική περίοδο Οκτωβρίου 2013 – Ιουλίου 2014 οργανώθηκαν και ολοκλήρωσαν τη λειτουργία τους 80 τμήματα μάθησης (79 στο Αγρίνιο και 9 σε περιφερειακά δημοτικά διαμερίσματα) τα οποία παρακολούθησαν  1.369 εκπαιδευόμενοι, κάτοικοι του Δήμου Αγρινίου.
Για την χρονική περίοδο Οκτωβρίου 2014 – Ιανουαρίου 2015 στο Κ.Δ.Β.Μ. του Δήμου Αγρινίου πρόκειται να δημιουργηθούν τμήματα για προγράμματα στις Θεματικές Ενότητες:
Οικονομία – Επιχειρηματικότητα
Ποιότητα Ζωής – Περιβάλλον
Νέες Τεχνολογίες
Γλώσσα και Επικοινωνία
Κοινωνικές Δεξιότητες και Δράσεις
Πολιτισμός και Τέχνη
Αναλυτικό κατάλογο με τα προσφερόμενα προγράμματα μπορείτε να προμηθευτείτε στο Κέντρο Διά  Βίου Μάθησης. Τα προγράμματα αυτά, μπορούν να παρακολουθήσουν ενήλικες κάθε εθνικής προέλευσης, ηλικίας και μόρφωσης.
Η λειτουργία του ΚΕΝΤΡΟΥ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ ΑΓΡΙΝΙΟΥ εντάσσεται στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Εκπαίδευση και Διά Βίου Μάθηση του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων με τίτλο Πράξεων «Κέντρα Διά Βίου Μάθησης – Προγράμματα Εθνικής Εμβέλειας – Προγράμματα Τοπικής Εμβέλειας» ΑΠ7 – ΑΠ8 και συγχρηματοδοτείται από το Ε.Κ.Τ. (Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο) και το Ελληνικό Δημόσιο.
Για πληροφορίες και εγγραφές οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο  Κέντρο Διά  Βίου Μάθησης του Δήμου  Αγρινίου στη  διεύθυνση:  Λ. Μαβίλη – Παλαιός Σταθμός Τρένου (τηλ. 2641028995 e-mail: diavioumathisi@agrinio.gr) από 09:30 π.μ. έως 01:30 μ.μ.
Δηλώσεις συμμετοχής από 15 – 30 Σεπτεμβρίου 2014
Θα τηρηθεί αυστηρά σειρά προτεραιότητας.

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.