Παρασκευή, 5 Μαρτίου, 2021

Προειδοποίηση για επικίνδυνα καιρικά φαινόμενα

Προειδοποίηση για επικίνδυνα καιρικά φαινόμενα

κακοκαιρίαΗ Πολιτική Προστασία Π.Ε. Αιτωλοακαρνανίας διαβίβασε στους δήμους του νομού το έκτακτο δελτίο της Ε.Μ.Υ. σύμφωνα με το οποίο αναμένονται επικίνδυνα καιρικά φαινόμενα (ισχυρές βροχές-καταιγίδες ) αύριο Παρασκευή 23 – 01 – 2015 και το Σάββατο 24 – 01 – 2015.
Τους καλεί στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων τους να λάβουν τα απαραίτητα μέτρα, τα οποία προβλέπονται στις σχετικές εγκυκλίους της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας και στον σχεδιασμό τους για αντιμετώπιση προβλημάτων από αυτά.

 

Αναλυτικά:

Αύριο Παρασκευή 23 Ιανουαρίου στο Ιόνιο, την ηπειρωτική δυτική Μακεδονία, τη δυτική Στερεά και τη δυτική και νότια Πελοπόννησο προβλέπονται βροχές και καταιγίδες κυρίως στις παραθαλάσσιες και τις θαλάσσιες περιοχές και χιόνια στα ορεινά. Στην κεντρική και ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη προβλέπονται βροχές και καταιγίδες οι οποίες πρόσκαιρα θα είναι ισχυρές, ενώ στα νησιά του βόρειου και ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα σταδιακά από τις απογευματινές ώρες προβλέπονται βροχές και καταιγίδες κατά τόπους ισχυρές

Το Σάββατο 24 Ιανουαρίου τα φαινόμενα στο Ιόνιο, την ηπειρωτική δυτική Μακεδονία, τη δυτική Στερεά και τη δυτική και νότια Πελοπόννησο θα συνεχιστούν, ενώ στα νησιά του βόρειου και ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα θα σημειωθεί πρόσκαιρη εξασθένηση, ωστόσο ισχυρές βροχές και καταιγίδες θα εκδηλώνονται κατά περιόδους σε όλη τη χώρα μέχρι και το βράδυ της Κυριακής.

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.