Παρασκευή, 23 Οκτωβρίου, 2020

«ΝΑΙ» φορέων για ένα δυναμικό συλλαλητήριο στις 27 Ιανουαρίου

Κάλεσμα Γ. Παπαναστασίου για παλλαϊκό ξεσηκωμό για την υποβάθμιση του Νοσοκομείου Αγρινίου και των δομών Υγείας

Στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου (πρώην κτίριο της Τράπεζας της Ελλάδος) έλαβε χώρα η δεύτερη συνάντηση των φορέων της περιοχής προκειμένου να γίνει προετοιμασία και να συζητηθούν εκτενώς διαδικαστικά ζητήματα, ώστε να επιτευχθεί μαζική συμμετοχή στο συλλαλητήριο το οποίο θα πραγματοποιηθεί στις 27 Ιανουαρίου 2016, για την υποβάθμιση του Νοσοκομείου Αγρινίου και των δομών Υγείας της Αιτωλοακαρνανίας, γενικότερα.
Ο Δήμαρχος Αγρινίου κ. Γεώργιος Παπαναστασίου επανέλαβε πως θα πρέπει υπάρξει «παλλαϊκός» ξεσηκωμός «Η κατάσταση πλέον δεν πάει άλλο στις δημόσιες δομές υγείας και θα πρέπει όλοι μαζί, αυτοδιοίκηση, σύλλογοι, φορείς και ο λαός της περιοχής να συμμετάσχουν στο συλλαλητήριο μαζικά», σημείωσε.
Επιπλέον, στη σύσκεψη αποφασίστηκε να παραμείνουν κλειστά την ημέρα του συλλαλητηρίου τα εμπορικά καταστήματα και να μη λειτουργήσουν οι υπηρεσίες του δήμου Αγρινίου και της Π.Ε. Αιτωλοακαρνανίας ενώ αποφασίστηκε να κηρυχθεί και στάση εργασίας από το Νομαρχιακό Τμήμα της ΑΔΕΔΥ.
Η συντονιστική επιτροπή που ορίστηκε θα προετοιμάσει το συλλαλητήριο και θα συνεδριάσει την ερχόμενη Τετάρτη, 20 Ιανουαρίου 2016.
Το “παρών” έδωσε και ο Βουλευτής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Δημήτρης Κωνσταντόπουλος ο οποίος  κατέθεσε σήμερα Επίκαιρη Ερώτηση προς τον Υπουργό Υγείας  Ανδρέα Ξάνθο για τα προβλήματα στη λειτουργία των Νοσοκομείων Αγρινίου και Μεσολογγίου.

1   2 3 4

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.