Τρίτη, 30 Νοεμβρίου, 2021

Προπόνηση με πολλές απουσίες. Φιλικό την Παρασκευή με Φωκικό

Προπόνηση με πολλές απουσίες. Φιλικό την Παρασκευή με Φωκικό

Εν μέσω πολλών απουσιών συνεχίζονται κανονικά οι προπονήσεις της ομάδας του Παναιτωλικού. Ο Μπάμπης Τεννές είδε σήμερα ούτε λίγο ούτε πολύ οκτώ παίκτες του να απουσιάζουν από την απογευματινή προπόνηση, ο καθένας για διάφορους λόγους. Συγκεκριμένα έλειπαν οι διεθνείς Χαριστέας, Μπλάζιτς και Μητρόπουλος καθώς και οι Μπαμόγκο και Μεζάκ που είχαν πάρει άδεια για να μεταβούν στη Γαλλία για προσωπικές τους υποθέσεις (επιστρέφουν απόψε το βράδυ). Απών επίσης ήταν και ο τραυματιάς Καμαρά ενώ ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν οι Κουτρουμάνος, Καπνόπουλος (τράβηγμα στους προσαγωγούς) χωρίς πάντως η κατάστασή τους να εμπνέει κάποια ανησυχία.
Η προπόνηση αναλώθηκε σε ασκήσεις φυσικής κατάστασης και οικογενειακό δίτερμα ενώ η επόμενη προπόνηση έχει προγραμματιστεί για αύριο το απόγευμα στις 5:00 μμ.

Φιλικό την Παρασκευή

Εν τω μεταξύ φιλικό αγώνα πρόκειται να δώσει ο Παναιτωλικός την ερχόμενη Παρασκευή με αντίπαλο την ομάδα του Φωκικού. Ο αγώνας θα ξεκινήσει στις 5:00 μμ και η είσοδος θα είναι ελεύθερη για τον κόσμο. Μετά τον αγώνα θα πραγματοποιηθεί συνέντευξη τύπου με παρόντες τόσο τον προπονητή του Παναιτωλικού όσο και τη διοίκηση της ομάδας όπου και θα απαντηθούν τα όποια ερωτήματα υπάρχουν σχετικά με την ομάδα του Αγρινίου.

Περικλής Καπούλας

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.