Τρίτη, 13 Απριλίου, 2021

Προς Δημοπράτηση το πρώτο τμήμα της νέας εθνικής οδού Αγρινίου-Καρπενησίου!?

Προς Δημοπράτηση το πρώτο τμήμα της νέας εθνικής οδού Αγρινίου-Καρπενησίου!?
Η νέα εθνική οδός Αγρινίου-Καρπενησίου έχει “πάρει το δρόμο της” όπως φαίνεται.Μάλιστα “καλές γλώσσες” λένε ότι το πρώτο τμήμα της θα δημοπρατηθεί μέσα στον Αύγουστο.
Το τμήμα αυτό λέγεται ότι θα ξεκινά από την τωρινή εθνική οδό περιπου στο ύψος της αντιπροσωπείας της Mercedes( αρχικά ήταν να ξεκινήσει από το κόμβο της Ερημίτσας) , θα περνά έξω από την Καμαρούλα, από την πλευρά της Ερμήτσας θα συνεχίζει Ραΐνες-Λιαγκαΐικα, θα περνά έξω σχεδόν από το χωριό Ποταμούλα και θα καταλήγει στη διασταύρωση της τωρινής “εθνικής” οδού Αγρινίου-Καρπενησίου με τον επαρχιακό δρόμο που οδηγεί στο χωριό Αμπέλια.
Μάλιστα στέλεχος της τοπικής αυτοδιοίκησης έλεγε ότι ο δρόμος θα έχει δύο λωρίδες ανά κατεύθυνση, κάτι που σημαίνει ότι τα παραπάνω μέρη θα έρθουν σε απόσταση 10-15 λεπτών οδικώς από το Αγρίνιο.Κάτι τέτοιο θα φέρει στο εγγύς και απώτερο μέλλον τα πάνω-κάτω στη πόλη του Αγρινίου, καθώς σε απόσταση αναπνοής θα έρθουν μέρη απομακρυσμένα ως τώρα και θα είναι τόσο κοντά με το αυτοκίνητο, όσο είναι τώρα η Νέα Αβόρανη, το Καινούργιο η το Παναιτώλιο.
Οπότε αναμείνατε αλλαγές στις τάσεις οικιστικής ανάπτυξης που πιθανότατα θα διαμορφώσουν ένα τελείως διαφορετικό σκηνικό από ότι είναι τώρα.
Ένα νέο λοιπόν σκηνικό με νέες προοπτικές περιμένει τον νέο διευρυμένο μητροπολιτικό Δήμο Αγρινίου, που κατά πάσα πιθανότητα θα διευρυνθεί με τον Καποδίστρια 2 προς εκείνες της περιοχές.
Υ.Γ. Να το δούμε και να μην το πιστέψουμε

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.