Τετάρτη, 29 Ιανουαρίου, 2020

Προς υποβάθμιση η ΔΟΥ Αγρινίου

Επίκειται κατάργηση των τμημάτων Ελέγχου και Δικαστικού σύμφωνα με επιστολή του Συλλόγου Πολυτέκνων

Υποβαθμίζεται η Εφορία Αγρινίου καθώς σύμφωνα με πληροφορίες επίκειται κατάργηση των τμημάτων Ελέγχου και Δικαστικού. Για το θέμα αντέδρασε με επιστολή διαμαρτυρίας προς τον Υπουργό Οικονομικών ο  Σύλλογος Πολυτέκνων Αγρινίου και Περιχώρων, την οποία κοινοποίησε στον πρωθυπουργό σε βουλευτές, δήμαρχο Αγρινίου, φορείς-συλλόγους και μέσα ενημέρωσης.

Ο Σύλλογος Πολυτέκνων επικαλείται ενημερωτικό σημείωμα του Γενικού Γραμματέα Εσόδων του Υπουργείου Οικονομικών προαναγγέλωντας καθολική και σθεναρή αντίσταση των Αγρινιωτών και δυναμική αντίδραση των συλλόγων και των Φορέων της πόλης «αντικαθιστώντας την  έως τώρα υποτονική και άχρωμη αντίδραση των πολιτικών πρώτου και δεύτερου βαθμού της περιοχής μας, απέναντι στις κραυγαλέες αδικίες που υπέστημεν», όπως αναφέρει χαρακτηριστικά.

Υπογραμμίζει εξάλλου ο Σύλλογος Πολυτέκνων  πως  «η ΔΟΥ  Αγρινίου  εξυπηρετεί   τεράστια περιοχή του μεγαλύτερου νομού της χώρας, με πολλές ιδιαιτερότητες όχι μόνο οικονομικές, αλλά και πρακτικής λειτουργίας, αφού η μετακίνηση των κατοίκων λόγω της μεγάλης γεωγραφικής  έκτασης του νομού, είναι πάρα πολύ δύσκολη, χρονοβόρα και ασύμφορη από πάσης πλευράς».

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.