Δευτέρα, 18/06/2018

τέντες μπινιάρος all4care
PRAKTIKA

Προσθήκη Αιθουσών και Διαμόρφωση Χώρου Γυμνασίου-Λουτρού

Εγκαινιάζεται σήμερα (Τρίτη 11 Μαΐου 2010) στις 12:00 το μεσημέρι στο Δημοτικό Διαμέρισμα Λουτρό του Δήμου Αμφιλοχίας το έργο: «Προσθήκη Αιθουσών και Διαμόρφωση Χώρου Γυμνασίου-Λουτρού».
Το έργο δημοπρατήθηκε στις 3 Μαρτίου 2009 με προϋπολογισμό 380.000 € και χρηματοδοτήθηκε από το ετήσιο πρόγραμμα σχολικής στέγης της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Αιτωλοακαρνανίας.
Με το έργο προστέθηκαν στον πάνω όροφο του κτιρίου τρεις νέες αίθουσες με στέγη συνολικού εμβαδού 150 τετραγωνικών μέτρων.
Στο ισόγειο όπου υπάρχουν έξι αίθουσες διδασκαλίας συνολικού εμβαδού 276 τετραγωνικών μέτρων, δημιουργήθηκαν αίθουσες των διδασκόντων και της διεύθυνσης, χώρος θεάτρου και άλλων εκδηλώσεων, νέες W.C, χώρος κυλικείου κ.τ.λ.

Διαβάστε επίσης

Facebook comments:

Σχολίασέ το

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.