Σάββατο, 27 Φεβρουαρίου, 2021

Προσυνέδριο ΚΕΔΕ στο Αγρίνιο

Προσυνέδριο ΚΕΔΕ στο Αγρίνιο

11021059_947938118559361_281146388103838444_nΤα οικονομικά της Αυτοδιοίκησης, αλλά και τα τοπικά ζητήματα που απασχολούν τους δήμους θα απασχολήσουν τις προσυνεδριακές εκδηλώσεις διαλόγου, που θα πραγματοποιηθούν , ενόψει του επικείμενου τακτικού συνεδρίου της ΚΕΔΕ, όπως έγινε γνωστό από τον δήμαρχο Αγρινίου Γ.Παπαναστασίου.
Να σημειωθεί ότι στο πλαίσιο του προσυνεδριακού διαλόγου πραγματοποιούνται συνολικά επτά εκδηλώσεις. Στο Αγρίνιο, 1 Απριλίου, για τους δήμους Δυτικής Ελλάδας και Ιονίων Νήσων. Κατά τη διάρκεια των προσυνεδριακών εκδηλώσεων διαλόγου παρουσιάζονται οι θέσεις των δέκα πέντε θεματικών Επιτροπών της ΚΕΔΕ που αφορούν: το ΕΣΠΑ, την ανάπτυξη και υποστήριξη της επιχειρηματικότητας, τα οικονομικά της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, την αγροτική ανάπτυξη, τις ορεινές περιοχές, θέματα παιδείας – νεολαίας, αθλητισμού, την απασχόληση και την κοινωνική οικονομία, την υγεία και την κοινωνική πρόνοια, την τουριστική ανάπτυξη, τη νησιωτική πολιτική, θεσμικά ζητήματα της Αυτοδιοίκησης, ζητήματα ισότητας, ηλεκτρονικής διακυβέρνησης, χωροταξίας, υποδομών και περιβάλλοντος, καθώς και ζητήματα πολιτικής προστασίας.

Οι θέσεις και οι απόψεις που θα κατατεθούν από τους συμμετέχοντες, θα αποτελέσουν το αντικείμενο διαβούλευσης του Ετήσιου Συνεδρίου, 7-9 Μαΐου στη Χαλκιδική, όπου αναμένεται να αποφασιστεί το νέο στρατηγικό σχέδιο δράσεων και πρωτοβουλιών που θα καθορίσει την πορεία του θεσμού για τα επόμενα χρόνια.

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.