Κυριακή, 24 Ιανουαρίου, 2021

“Προσφορά ανεξαρτήτως φυλής και θρησκείας”

“Προσφορά ανεξαρτήτως φυλής και θρησκείας”

Από τους αστυνομικούς της Α.Δ. Ακαρνανίας

Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Ακαρνανίας παρέδωσε πριν λίγο τα τρόφιμα και τα είδη πρώτης ανάγκης που συγκέντρωσε για το Κοινωνικό Παντοπωλείο του δήμου Αγρινίου και της Μητρόπολης Αιτωλίας και Ακαρνανίας. Παρά τις αντίξοες καιρικές συνθήκες η συνδρομή ήταν σημαντική από αρκετούς αστυνομικούς που μετέφεραν τα είδη για τους συμπολίτες μας που έχουν οικονομικό πρόβλημα. 

Η αρμόδια αντιδήμαρχος Αγρινίου κ. Σερπάνου έκανε λόγο για ένα “ενεργό σύλλογο που βοηθά σε όλες τις δράσεις που αναπτύσσονται στο Αγρίνιο και ειδικά στις κοινωνικού χαρακτήρα.” Ευχαρίστησε την Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Ακαρνανίας γιατί κάθε φορά ενεργοποιείται ενώ έκανε λόγο για μια υπηρεσία που διασφαλίζει την ειρήνη στην ευρύτερη περιοχή.

Από την πλευρά του ο πρόεδρος της Ένωσης κ. Δ. Ρούσης δήλωσε ότι οι αστυνομικοί της περιοχής διέθεσαν ότι είχαν τη δυνατότητα ως ελάχιστη βοήθεια στους συνανθρώπους μας αυτές τις άγιες μέρες. “Θέλω να επισημάνω ότι κάθε φορά που θα μας καλεί ο δήμος αλλά και όποιος μας χρειάζεται θα είμαστε εκεί για όσους έχουν ανάγκη ανεξάρτητα από φυλή, θρησκεία ή εθνικότητα. Και στο μέλλον θα είμαστε κοντά σε ανάλογες πρωτοβουλίες σαν αυτή του δήμου Αγρινίου και της Μητρόπολης Αιτωλίας και Ακαρνανίας”, ανέφερε. 

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.