Παρασκευή, 23 Οκτωβρίου, 2020

Προσφορά της ΕΥΗΝΩΡ ΙΑΕ για την παγκόσμια ημέρα για την υγεία του μαστού

epi-evinor5

Ψηφιακή μαστογραφία 35 ευρώ για τις ήμερες Πέμπτη- Παρασκευή-Σάββατο
Ο καρκίνος του μαστού είναι η πιο κοινή μορφή καρκίνου στις γυναίκες. Περισσότερες από 1,6 εκατ. γυναίκες διαγιγνώσκονται με τη νόσο ετησίως σε όλον τον κόσμο. Στην Ελλάδα ο καρκίνος του μαστού αποτελεί την πρώτη αιτία θανάτου από καρκίνο στις γυναίκες. Στη χώρα μας πάνω από 4.900 γυναίκες διαγιγνώσκονται με καρκίνο του μαστού ετησίως, ενώ περισσότερες από 2.000 χάνουν τη μάχη με τον θάνατο. Η ψηφιακή μαστογραφία αποτελεί την ασφαλέστερη μέθοδο πρόληψης της νόσου και θα πρέπει να επαναλαμβάνεται μετά την ηλικία των 40 ετών κάθε χρόνο, ενώ σε γυναίκες με οικογενειακό ιστορικό θα πρέπει να ξεκινά ο έλεγχος αρκετά νωρίτερα στην ηλικία των 30- 35 περίπου.

Στο πλαίσιο της Παγκόσμιας ημέρας για την Υγεία του Μαστού, 15 Οκτωβρίου, η ΕΥΗΝΩΡ ΙΑΕ συμμετέχει δείχνοντας όπως πάντα το κοινωνικό της πρόσωπο και την ευαισθησία στο σημαντικό πρόβλημα των γυναικών, και προσφέρει την Ψηφιακή Μαστογραφία στην προνομιακή τιμή των 35 ευρώ, για τις εξής ημέρες: Πέμπτη , Παρασκευή και Σάββατο 15-16-17 Οκτωβρίου 2015 αντίστοιχα . Το διαγνωστικό κέντρο Ευήνωρ λειτούργει πλέον και κάθε Σάββατο από 08:00 έως 14:30

Σημειώνεται ότι το Διαγνωστικό Εργαστήριο ΕΥΗΝΩΡ, διαθέτει τον καλύτερο Ψηφιακό Μαστογράφο στην Ελλάδα με την χαμηλότερη ακτινοβολία, την διεύθυνση δε του τμήματος την έχει Κος Μαλακάσης Πέτρος, από τους πλέον καταξιωμένους Ακτινολόγους στο είδος του.

Επίσης στο Εργαστήριο πραγματοποιούνται βιοψίες οργάνων και ιστών (Πνεύμονoς, Ήπατος, Λεμφαδένων κ.α.) συμβάλλοντας με αυτόν το τρόπο στην αποφυγή μετακινήσεων και ταλαιπωρίας των συμπολιτών μας στα μεγάλα αστικά κέντρα.

Θέματα που ενδιαφέρουν

1 Σχόλιο

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.