Πέμπτη, 4 Μαρτίου, 2021

Προσωρινή διακοπή ηλεκτροδότησης στον Άγ. Δημήτριο Αστακού

Προσωρινή διακοπή ηλεκτροδότησης στον Άγ. Δημήτριο Αστακού

dei_diakopiΔιακοπή ηλεκτροδότησης λόγω εργασιών στην περιοχή του Αγ. Δημητρίου που βρίσκεται το αντλιοστάσιο της πόλης του Αστακού

Ενημερώνουμε τους συνδημότες μας κατοίκους της πόλης του Αστακού, ότι σύμφωνα με ανακοίνωση της ΔΕΔΗΕ Α.Ε(http://www.deddie.gr/outages/public/scheduling.aspx) θα υπάρξει προγραμματισμένη διακοπή ηλεκτροδότησης σήμερα 20/11/2013 και ώρα από 8:00 πμ εως 3:00 μμ, λόγω εργασιών συντήρησης (αλλαγή στύλων) στην περιοχή του Αγίου Δημητρίου που βρίσκεται το αντλιοστάσιο που υδροδοτεί την πόλη του Αστακού.
Ως εκ τούτου τις ώρες τις διακοπής δεν θα λειτουργεί το αντλιοστάσιο του Αγίου Δημητρίου, και τα όποια προβλήματα παρουσιαστούν στην υδροδότηση της πόλης του Αστακού θα οφείλονται αποκλειστικά και μόνο στο λόγο αυτό.Σε επικοινωνία της Δημοτικής Αρχής, οι υπεύθυνοι της ΔΕΔΗΕ Μεσολογγίου διαβεβαίωσαν ότι θα καταβληθεί κάθε προσπάθεια για συντομότερη επανηλεκτροδότηση.

Ζητάμε για μια ακόμη φορά την κατανόηση των συνδημοτών μας.

Σημ. Η διακοπή ρεύματος αφορά μόνο την περιοχή του Αγ. Δημητρίου που βρίσκεται το αντλιοστάσιο του Αστακού, γι’ αυτό και υπάρχει κίνδυνος διακοπής υδροδότησης.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΗΜΟΥ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.