Παρασκευή, 23 Οκτωβρίου, 2020

Προσωρινή Συντονιστική Επιτροπή της "Δημοκρατικής Αριστεράς" στο Αγρίνιο


Το νέο κόμμα του Φώτη Κουβέλη “Δημοκρατική Αριστερά” οργανώνεται σιγά σιγά και στο Αγρίνιο. Σύμφωνα με ανακοίνωση του κόμματος:

“Μέσα στην πολύπλευρη κρίση οικονομική, κοινωνική αλλά και κρίση αξιών και ηθικής που βιώνει η χώρα μας, η Δημοκρατική Αριστερά ένα κόμμα σύγχρονο, ευρωπαϊκό, δημοκρατικό και ανανεωτικό, μπορεί να δώσει με τις ιδέες, τις προτάσεις και τους αγώνες της, μια νέα ελπίδα στο λαό μας. Η ίδρυση της Δημοκρατικής Αριστεράς ήρθε να απαντήσει στο ολοένα διογκούμενο αίτημα της ελληνικής κοινωνίας για ριζική ανασυγκρότηση του πολιτικού πεδίου της χώρας μας καθώς και για τη διατύπωση μιας ολοκληρωμένης εναλλακτικής πολιτικής πρότασης. Αποτελεί ταυτόχρονα μια προσπάθεια υπεράσπισης του παρελθόντος και του μέλλοντος της ανανεωτικής, δημοκρατικής και οικολογικής αριστεράς αλλά και μια ιστορική επιταγή, ώστε να συμβάλουμε στην ανασυγκρότηση της χώρας σε μια κατεύθυνση μεγαλύτερης ισότητας, κοινωνικής αλληλεγγύης και οικολογικής ανάπτυξης.
Με αυτές τις σκέψεις πραγματοποιήσαμε ανοικτή συνεδρίαση μελών και φίλων της Δημοκρατικής Αριστεράς στο Αγρίνιο στην οποία αποφασίστηκε η δημιουργία Προσωρινής Συντονιστικής Επιτροπής του Κόμματος στην πόλη του Αγρινίου.
Αποφασίστηκε επίσης η πραγματοποίηση πολιτικής συγκέντρωσης με ομιλία του Προέδρου της Δημοκρατικής Αριστεράς στο Αγρίνιο. Η ομιλία του Φώτη Κουβέλη θα γίνει στο Παπαστράτειο Μέγαρο τη Δευτέρα 27 Σεπτεμβρίου.”

Η Προσωρινή Συντονιστική Επιτροπή
Παύλος Θεοδωρίδης, Κώστας Κρίκος , Αριστείδης Μπαρχαμπάς, Κώστας Μπίσσας, Βασίλης Πατρώνης, Χρήστος Σερίφης

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.