Παρασκευή, 25 Ιουνίου, 2021

Προτάσεις και διαξιφισμοί μέσω facebook για τον Δ.Σταμάτη

Προτάσεις και διαξιφισμοί μέσω facebook για τον Δ.Σταμάτη

Γνωστός λάτρης τον ιστοχώρων κοινωνικής δικτύωσης (facebook), και γενικότερα του διαδικτύου, ο Βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας της ΝΔ Δημήτρης Σταμάτης. Συχνά σε παρεμβάσεις του επικαλείται το διαδίκτυο το οποίο άλλωστε χρησιμοποιεί όχι μόνο για τις προεκλογικές του δραστηριότητες, αλλά πλέον καθημερινά. Απο εκεί ανταλλάσει απόψεις, ιδέες αλλά και… διαξιφισμούς.
Tελευταίος διαξιφισμός του με αναγνώστη(;) του press.gr.
O αναγνώστης σχολίασε ορθογραφικά λάθη μιας πρότασης (την περασμένη Πέμπτη) μέσω facebook του Δ.Σταμάτη. Η πρόταση πάντως ήταν αξιοσημείωτη: Να μεταδοθεί ζωντάνα η Σύνοδος Κορυφής.

Αξιοσημείωτη εξάλλου και η απάντηση του Δ.Σταμάτη, επίσης μέσω facebook στο σχόλιο του αναγνώστη. Ο βούλευτής δεν μάσησε τα λόγια του (και για την ανωνυμία στο διαδίκτυο)…και καλά έκανε!

Η πρόταση του Δ.Σταμάτη

Το σχόλιο στο press.gr

Kαι βιασμός της ελληνικής* και αιτήματα εκτός πραγματικότητας**..

*“μεταδοθή” αντί του ορθού “μεταδοθεί”
** το αίτημά του πρώην βουλευτή της ΝΔ και πρώην νομάρχη να μεταδοθεί live η Σύνοδος Κορυφής φαντάζει τουλάχιστον αστείο. Ας τον ενημερώσει κάποιος ότι οι διαπραγματεύσεις σε ένα τέτοιο επίπεδο αρχηγών κρατών δεν γίνονται για ευνόητους λόγους σε πρώτο τηλεοπτικό χρόνο…
Δια την e-μεταφορά και το σχολιασμό της: Ένας μακρινός ξάδελφος του κ. Αγοραστού

Και η απάντηση του Δημήτρη Σταμάτη

ΑΝ ΤΟ PRESS.GR ΣΟ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΚΥΡΙΟΣ ΠΑΠΑΓΙΟΤΙΣ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΟΣΟ ΚΑΛΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΤΟΤΕ ΒΟΗΘΕΙΑ ΜΑΣ. ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΗ ΜΕΤΑΔΟΣΗ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΔΕΝ ΕΙΔΑΝ ΤΗ ΜΕΤΑΔΟΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΒΟΥΛΗ ΤΗΝ ΑΝΑΛΟΓΗΣ ΣΥΖΗΤΗΣΗΣ. ΟΣΟ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΑ ΣΧΟΛΙΑ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ Η ΑΝΩΝΥΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΑΡΚΕΤΩΝ Α Λ Η Τ Ω Ν ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΑΡ….. ΝΑ ΜΙΛΗΣΟΥΝ ΑΝΤΡΙΚΙΑ

Παραθέτουμε τον διαδικτυακό διαξιφισμό:

ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΣΤΙΣ ΕΙΚΟΝΕΣ ΓΙΑ ΜΕΓΕΘΥΝΣΗ

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.