Τετάρτη, 30 Σεπτεμβρίου, 2020

Προτείνει αλλαγή εκλογικού νόμου ο Θ. Μωραΐτης

O Boυλευτής Αιτωλοακαρνανίας και Υφυπουργός Αναπτυξης Θάνος Μωραΐτης ανήκει στα 7 στελέχη (υφυπουργοί και ένας αναπληρωτής Υπουργός) που πήραν πρωτοβουλία για αλλαγή του εκλογικού νόμου.
Την πρότασή τους την κατέθεσαν ο αναπληρωτής υπουργός Ανάπτυξης Σ. Ξυνίδης και οι υφυπουργοί Αγροτικής Ανάπτυξης Ι. Δριβελέγγας, Περιβάλλοντος Θ. Μωραΐτης, Προστασίας του Πολίτη Εμμ. Οθωνας, Δικαιοσύνης Γ. Πεταλωτής, Υγείας Μ. Μπόλαρης, καθώς και ο πρώην υφυπουργός Χρ. Αηδόνης την κατέθεσαν μέσω των προσωπικών τους ιστοσελίδων. Αναλυτικά αναφέρουν:

Μέχρι (…ή για) να σώσουμε τη χώρα ή να αλλάξουμε τα κόμματά μας, μήπως προλαβαίνουμε να κάνουμε μερικά «δευτερεύοντα» και πεζά πράγματα, όπως είναι π.χ η ανάληψη ΑΜΕΣΑ διακομματικής κοινοβουλευτικής πρωτοβουλίας για την τροποποίηση του εκλογικού νόμου ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ σε ό,τι αφορά την κατάτμηση εκείνων των εκλογικών περιφερειών στις οποίες είναι εξαιρετικά δύσκολο να εκλεγεί κάποιος, αν δεν είναι από μεγάλο πολιτικό τζάκι, lifestyle star, δεν έχει ή δεν του συνεισφέρουν «ανιδιοτελώς» πακτωλό χρημάτων;

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.