Τετάρτη, 21 Απριλίου, 2021

Προφυλακιστέοι οι τέσσερις Ρομά, ικανοποίηση στο Αιτωλικό

Προφυλακιστέοι οι τέσσερις Ρομά, ικανοποίηση στο Αιτωλικό

Προφυλακιστέοι κρίθηκαν πριν από λίγο με απόφαση του ανακριτή και τη σύμφωνη γνώμη του Εισαγγελέα του Μεσολογγίου οι τέσσερις Ρομα που συνελήφθησαν για τα σοβαρά επεισόδια της περασμένης Παρασκευής στο Αιτωλικό. Τους βαρύνουν σοβαρές κατηγορίες με κυριότερη την κατηγορία για απόπειρα ανθρωποκτονίας κατά συρροή.

 

Με χειροκροτήματα κάτοικοι του Αιτωλικού "υποδέχονται" την είδηση της προφυλάκισης (φωτό messolonghinews)

NEOTEΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ:Προφυλακιστέοι κρίθηκαν ύστερα από την απολογία τους στον ανακριτή Μεσολογγίου οι τέσσερις κατηγορούμενοι για τους πυροβολισμούς στα επεισόδια της περασμένης Παρασκευής στο Αιτωλικό. Από νωρίς όμως σήμερα το πρωί εκατοντάδες κάτοικοι από το Αιτωλικό είχαν συγκεντρωθεί έξω από το δικαστικό μέγαρο της πόλης, όπως επίσης στο χώρο ήταν συγκεντρωμένοι και πολλοί αθίγγανοι.
Έτσι δεν έλειψαν οι εκατέρωθεν αντεγκλήσεις με αποτέλεσμα οι αστυνομικοί να κάνουν χρήση χημικών για να αποτρέψουν γενικευμένη σύρραξη στους στενούς δρόμους γύρω από το δικαστικό μέγαρο. Στους συγκεντρωμένους κατοίκους την απόφαση για την προφυλάκιση των τεσσάρων αθιγγάνων έκαναν από κοινού ο βουλευτής της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, Κώστας Μπαρμπαρούσης και ο δήμαρχος Μεσολογγίου, Παναγιώτης Κατσούλης, οι οποίοι τόνισαν την ανάγκη αποφυγής πράξεων αυτοδικίας.
 Οι συγκεντρωμένοι όπως αναφέραμε δέχτηκαν με ενθουσιασμό την είδηση της προφυλάκισης καταχειροκροτόντας τον βουλευτή της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, φωνάζοντας το όνομά του… Να σημειωθεί ότι από το χώρο του δικαστικού μεγάρου λίγο πριν την ανακοίνωση της απόφασης είχαν αποχωρήσει οι συγκεντρωμένοι αθίγγανοι, κατευθυνόμενοι προς την συνοικία τους αφού είχαν τη λανθασμένοι πληροφόρηση ότι εκεί μεταβαίνουν μέλη της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ!!!
Τέλος, το γεγονός της προφυλάκισης και της ταυτόχρονης αποχώρησης των αθιγγάνων αποκλιμάκωσε την ένταση.
messolonghinews

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.