Τετάρτη, 20 Ιανουαρίου, 2021

Προχωρά σε αποκλεισμό της Εθνικής, στο Κεφαλόβρυσο, το ΠΑΜΕ

Προχωρά σε αποκλεισμό της Εθνικής, στο Κεφαλόβρυσο, το ΠΑΜΕ

Και σήμερα δράσεις από το ΠΑΜΕ

Στα γραφεία της ΔΕΗ και αποκλεισμός στο Κεφαλόβρυσο

 Με νέα απεργιακή συγκέντρωση (φωτό)στις 10.30 στην κεντρική πλατεία Αγρινίου συνέχισε το ΠΑΜΕ το διήμερο απεργιακών κινητοποιήσεων που είχε εξαγγείλει. Εκπρόσωποι φορέων που συστρατεύονται μαζί του όπως και μαθητές συμμετείχαν στη συγκέντρωση στην κεντρική πλατεία όπου μίλησαν οι κ.κ. Ραμμόπουλος από το Εργατικό Κέντρο Αγρινίου και Δημητρουλής από το ΠΑΜΕ. Οι ομιλίες ήταν στη κατεύθυνση των διεκδικήσεων για ολική αλλαγή πολιτικού και οικονομικού συστήματος και στην μη ψήφιση του πολυνομοσχεδίου σήμερα. Ο κ Δημητρουλής ανέγνωσε και ψήφισμα που εγκρίθηκε δια βοής από του παριστάμενους.

Στη συνέχεια ήταν προγραμματισμένη πορεία από τη Χαριλάου Τρικούπη με προορισμό τη ΔΕΗ για συμβολική κατάληψη-παράσταση διαμαρτυρίας και μετά με πούλμαν μετάβαση στον κόμβο του  Κεφαλόβρυσου όπου υπήρχε προγραμματισμένος αποκλεισμός δρόμων από μέλη του ΠΑΜΕ.

Όπως ανακοινώθηκε στη συγκέντρωση από νωρίς το πρωί (5 π.μ.) υπήρξαν περιφρουρήσεις των απεργιών στις τοπικές βιομηχανίες της Agrino και της Knauff, ενώ στη Ναύπακτο μέλη του πάμε κατέλαβαν τα γραφεία της ΔΕΗ ως αντίδραση, όπως αναφέρθηκε, στο κόψιμο του ρεύματος σε 18 πολίτες που δεν πλήρωσαν το ρεύμα.

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.