Τρίτη, 13 Απριλίου, 2021

Προχωρά το Μεταγωγών, καλά νέα και για το Α.Τ.Θέρμου

Προχωρά το Μεταγωγών, καλά νέα και για το Α.Τ.Θέρμου

Στην τελική ευθεία βρίσκεται το Προεδρικό Διάταγμα για τη δημιουργία και λειτουργία του Τμήματος Μεταγωγών στο Αγρίνιο. Το συγκεκριμένο θέμα υπήρξε αίτημα της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αιτ/νίας μέσω του Προέδρου της κ. Δημήτρη Ρούση, αφού η ίδρυση του Τμήματος κρινόταν απαραίτητη μετά τη λειτουργία του Εφετείου.
Για την επίλυση του σοβαρού αυτού ζητήματος, ο Βουλευτής Ανδρέας Μακρυπίδης σε ανακοίνωση του σημειώνει ότι παρενέβη στο Γενικό Λογιστήριο του Κράτους και στις υπόλοιπες αρμόδιες υπηρεσίες, προκειμένου να ολοκληρωθεί και να υπογραφεί το σχετικό Προεδρικό Διάταγμα, με αποτέλεσμα σήμερα να βρίσκεται στο τελικό στάδιο πριν την δημοσίευση στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως.
Λύση επίσης δόθηκε και στη χρηματοδότηση της μετεγκατάστασης του Αστυνομικού Τμήματος Θέρμου. Ο Δήμαρχος Θέρμου κ.Πορφύρης και ο Διοικητής του Αστυνομικού Τμήματος κ. Αντωνίου έθεσαν και στον Ανδρέα Μακρυπίδη το σχετικό αίτημα. Ο βουλευτής αναφέρει πως ύστερα από παρέμβαση του στο Υπουργείο Οικονομικών εγκρίθηκε το αναγκαίο χρηματικό ποσό ώστε το Α.Τ. Θέρμου να στεγαστεί σε κτίριο με ασφαλείς και σύγχρονες προδιαγραφές, που αποτελούν προϋπόθεση για τη σωστή λειτουργία και εξυπηρέτηση των πολιτών καθώς και για ανθρώπινες συνθήκες εργασίας των εργαζομένων σε αυτό.
Με αμακοίνωσή του ο Βουλευτής Ανδρέας Μακρυπίδης εκφράζει την ικανοποίηση του για τις θετικές αυτές αποφάσεις και τονίζει ότι οι Αστυνομικές υπηρεσίες χρήζουν περαιτέρω στήριξης για την αναβάθμιση τους προς όφελος του πολίτη και για την καταπολέμηση της εγκληματικότητας.

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.