Τετάρτη, 16 Σεπτεμβρίου, 2020

Πρωτάθλημα αφιερωμένο στον Ηλία Σαργιάννη

Φιλικό αγώνας φιλανθρωπικού σκοπού διεξήχθη σήμερα στο Δημοτικό Στάδιο Μεσολογγίου μεταξύ του πρωταθλητή της Α1 ΕΠΣ Αιτωλοακαρνανίας Άρη Αιτωλικού και της ομάδος Super Leang του νομού ΠΑΕ Παναιτωλικού. Η τελέσει του αγώνα αφενός είχε την πρόθεση απονομής του κυπέλλου πρωταθλήματος στον Άρη Αιτωλικού και αφετέρου ευχή στόχο την ενισχύσει της οικογένειας του αδικοχαμένου «αειθαλή» φίλαθλου του Αιτωλοακαρνανίκου ποδοσφαίρου Ηλία Σαριγιάννη.

Πριν τη έναρξη του αγώνα ο πρόεδρος της ΕΠΣ κ. Τάκης Παπαχρήστος έκανε την απονομή του κυπέλλου στο πρωταθλητή Άρη Αιτωλικού. Επιπρόσθετα βραβεύτηκαν για την πρόσφορα του στον αθλητισμό ο Ναύπακτιος διαιτητής Super Leang κ. Δημήτρης Στυλιαράς και ο πρόεδρος της ΠΑΕ Παναιτωλικού κ. Φώτης Κωστουλας ο οποίος δεν μπόρεσε παραβρεθεί λόγο αναλυμένων υποχρεώσεων και την αναμνηστική πλακέτα παρέλαβε αντ’ αυτού ο Γενικός Αρχηγός της ΠΑΕ κ. Κωνσταντόπουλος.

Όσο αφορά το αγωνιστικό κομμάτι το τελικό σκορ ήτανε 5-0 υπέρ της ομάδας του Αγρινίου τα Γκολ σημείωσαν: Μεταξούλης (21’), Κούσης (25’), Μπίλιος (73’), Ζαρκάδας (79’) και Ανδριτσόπουλος (90’).

Για το Nafpaktianews Μιχάλης Δημητρίου.

www.nafpaktianews.gr

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.