Κυριακή, 28 Νοεμβρίου, 2021

Πρωτεύσαντες Αγρινιώτες μαθητές στον 3ο πανελλήνιο διαγωνισμό Φυσικής Γυμνασίου

Πρωτεύσαντες Αγρινιώτες μαθητές στον 3ο πανελλήνιο διαγωνισμό Φυσικής Γυμνασίου

imagesΑνακοινώθηκαν από την Ένωση Ελλήνων Φυσικών τα τελικά αποτελέσματα του 3ου Πανελληνίου Διαγωνισμού Φυσικής Γυμνασίου 2015.
Σύμφωνα με τους διοργανωτές, στους 50 πρώτους κάθε τάξης θα απονεμηθούν βραβεία, ενώ στους 50 επομένους θα απονεμηθούν έπαινοι.
Ο συναγωνισμός ήταν ιδιαίτερα αυξημένος καθώς συμμετείχαν αρκετές χιλιάδες υποψήφιοι από όλη την Ελλάδα και τα θέματα απαιτούσαν ειδική προετοιμασία καθώς ήταν αυξημένης δυσκολίας.
Μεταξύ των πρωτευσάντων μαθητών της Β τάξης είναι η Ζαχαρία Ελένη (11η – 11ο πανελλήνιο βραβείο) του 3ου Γυμνασίου Αγρινίου και ο Στεργιαλής Άγγελος (14ος – 14ο πανελλήνιο βραβείο) του 7ου Γυμνασίου Αγρινίου. Επίσης, μεταξύ των πρωτευσάντων μαθητών της Γ τάξης είναι η Γεωργούση Ευθυμία (78η – έπαινος).
Θα ακολουθήσει βράβευση και απονομή των διπλωμάτων από το Δ.Σ. της Ένωσης Ελλήνων Φυσικών σε ειδική πανηγυρική τελετή στην Αθήνα.
Συγχαρητήρια στους πρωτεύσαντες μαθητές, στους γονείς τους και στους καθηγητές των Γυμνασίων τους που τους που τους ενέπνευσαν και τους προετοίμασαν με σκοπό τη συμμετοχή τους και την εξοικείωσή τους με ένα ευρύτερο του σχολείου τους περιβάλλον άμιλλας, με θέματα αυξημένης δυσκολίας, όπως επιτάσσουν οι διεθνείς πρακτικές…
Αξίζει να σημειωθεί πως η επιτυχία αυτή δεν είναι καθόλου τυχαία, αφού βραβεύονται για τρίτη συνεχόμενη χρονιά μαθητές του 3ου Γυμνασίου Αγρινίου και για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά μαθητές του 7ου Γυμνασίου Αγρινίου, συνεπώς διαφαίνεται πως κάτι ιδιαίτερο συμβαίνει στα εκπαιδευτικά δρώμενα της πόλης μας και ειδικότερα στο χώρο των Φυσικών Επιστημών. Αίεν αριστεύειν!

Θέματα που ενδιαφέρουν

1 Σχόλιο

  1. ΚΑΛΙΑΚΜΑΝΗ Π

    Έχετε παραλείψει την Γιαννακοπούλου Ευαγγελία μαθήτρια Β τάξης του 7ου Γυμνασίου Αγρινίου η οποία ήρθε στη 56η θέση στον πανελλήνιο διαγωνισμό φυσικής το 2015

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.