Δευτέρα, 8 Μαρτίου, 2021

Πρωτιά για αθλήτρια από την Κανδήλα στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα TAE KWO-DO

Πρωτιά για αθλήτρια από την Κανδήλα στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα TAE KWO-DO

spo-tae-kvon-do-athlites2

Στο κλειστό γυμναστήριο της ΧΑΝΘ στην όμορφη πόλη της Θεσσαλονίκης πραγματοποιήθηκε στις 27,28 Φεβρουαρίου και 1 Μαρτίου 2015 το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Εφήβων-Νεανίδων και Ανδρών-Γυναικών ΤΑΕ KWON – DO I.T.F.
Ένα πρωτάθλημα πάρα πολύ καλό, τόσο από πλευράς συναγωνισμού και συμμετοχής όσο και από πλευράς οργάνωσης και ροής των αγώνων .
Ο γιαννιώτικος σύλλογος TAE KWON-DO ΄ ΠΡΩΤΕΑΣ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ΄( Λαμπρίδου 4 τηλ: 2651304874 ) συμμετείχε με 30 αθλητές και αθλήτριες. Ο Σύλλογος των Πρωταθλητών της Πόλης μας για ακόμη μια χρονιά αναδείχθηκε ο Κορυφαίος σύλλογος στη Ελλάδα καταλαμβάνοντας την Πρώτη θέση στην γενική κατάταξη μεταλλίων με 6 Χρυσά 7 Αργυρά και 7 Χάλκινα μετάλλια .
Συγκεκριμένα κατέκτησε την Πρώτη θέση στην κατηγορία Ανδρών-Γυναικών, και τη Δεύτερη θέση στη κατηγορία Εφήβων-νεανίδων στη γενική κατάταξη συλλόγων.
Οι αθλητές που κατέλαβαν την πρώτη Θέση θα στελεχώσουν την Εθνική ομάδα TAE KWON-DO I.T.F. στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα στην Αntria της Ιταλίας στο τέλος Απριλίου .
Οι αθλητές του Γιαννιώτικου συλλόγου, κατάφεραν μετά από μια πολύ καλή εμφάνιση να ξεχωρίσουν για μια ακόμη φορά. Με την ποιότητα τους και την πολύ καλή προετοιμασία τους καταφέρανε να είναι από τους κορυφαίους αθλητές και σε αυτό το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα. Ένα τριήμερο γεμάτο ένταση και κούραση τόσο από την διάρκεια των αγώνων όσο και από την μεγάλη συμμετοχή των αθλητών .

Ποιό αναλυτικά: Χρυσό μετάλλιο κατέκτησαν οι αθλητές: Δημητρίου Θωμαΐς, Λεκατσά Μαρία, Τιμαγένης Δημήτριος, Βασιλειάδης Χριστόφορος, Γκαρανέ Αντωνία και Αναστάσης Γεώργιος.

Αργυρό μετάλλιο κατέκτησαν οι αθλητές: Μπαντής Αχιλλέας, Σκουλίκας Δημήτριος , Ανδρούτσος Ιωάννης, Τιμαγένης Ιωάννης, Βαρδάκα Παρασκευή, Κατσίλη Σταυρίνα

Χάλκινο μετάλλιο κατέκτησαν οι αθλητές: Χριστονίκος Χρύσανθος , Μπαντής Αχιλλέας , Προδρομίδου Ελίζα, Ζήγος Αγγελος, Κύρκος Σπύρος, Τσίμα Μαρίνα και Ασλανίδου Αικατερίνη .
Την Τέταρτη θέση και λίγο πρίν τα μετάλλια κάνοντας μεγάλη προσπάθεια στις κατηγορίες τους να διακριθούν, κατέκτησαν οι αθλητές: Καραγιώτης Σωτήριος ,Ανδρούτσου Ελένη και Κόρδα Ελένη.

Ο προπονητής του Γιαννιώτικου Συλλόγου <Α.Σ.ΠΡΩΤΕΑΣ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ> και Ομοσπονδιακός Προπονητής κ. Γεώργιος Παπαδιώτης φανερά ικανοποιημένος μας δήλωσε :
Για ακόμη μια χρονιά καταφέραμε να είμαστε ο κορυφαίος σύλλογος σε Πανελλήνιο Επίπεδο. Συνεχίζουμε την προσπάθεια σε μια πολύ δύσκολη εποχή για τον αθλητισμό και ακόμη πιο πολύ για τον Πρωταθλητισμό. Θέτουμε υψηλούς στόχους Κάθε φόρα και προσπαθούμε να αφήσουμε στην άκρη όλα τα προβλήματα της καθημερινότητας . Οι έφηβοι και οι νεάνιδες που για πρώτη φορά συμμετείχαν στην κατηγορία ανδρών γυναικών απέδωσαν πολλά παραπάνω από όσα περιμέναμε . Βέβαια στην προετοιμασία που προηγήθηκε προσαρμόσαμε την προπόνηση των αθλητών στις καινούργιες αγωνιστικές απαιτήσεις των κατηγοριών .
Έτσι λοιπόν καταφέραμε σαν σύλλογος να δείξουμε ότι ακόμα και σε αυτές τις ηλικίες η προπονητική μεθοδολογία που ακολουθούμε εκτός από σωστή και μελετημένη είναι και αποδοτική. Έχουμε πολύ υψηλό επίπεδο σε όλα τα προπονητικά τμήματα του αθλήματος , δουλεύοντας προγραμματισμένα και σε βάθος χρόνου . Για το λόγο αυτό έχουμε πάντα καλά αποτελέσματα και πολλές επιτυχίες .
Ένα μεγάλο μπράβο σε όλους τους αθλητές του Συλλόγου μας καθώς και ένα μεγάλο ευχαριστώ στους γονείς τους που είναι πάντα δίπλα μας.
Επόμενος στόχος των αθλητών του Συλλόγου μας είναι το Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα στην Ιταλία στο τέλος Απριλίου καθώς και πολλά φιλικά πρωταθλήματα τόσο στο εσωτερικό όσο και στο εξωτερικό για την ομάδα των Εφήβων-Νεανίδων και των Ανδρών-Γυναικών .
Τέλος κατά τη διάρκεια του Πρωταθλήματος , μετά από συζήτηση με τον πρόεδρο της Τεχνικής Επιτροπής της Ομοσπονδίας κ. Αναστασιάδη Χαράλαμπο και τον Πρόεδρο της Ομοσπονδίας Α.Ο.Τ.Ε. κ. Βαλασιάδη Αναστάσιο, αποφασίστηκε η επιστροφή του κ. Παπαδιώτη Γεωργίου στη θέση του Ομοσπονδιακού Προπονητή και την αποδέσμευσή του από μέλος της Τεχνικής Επιτροπής της Ομοσπονδίας. Ένα μεγάλο μπράβο στον Γιαννιώτη προπονητή για τις διακρίσεις του τόσο σε προσωπικό επίπεδο όσο και την υπέροχη δουλειά με τον Πρωτέα Ιωαννίνων .

spo-tae-kvon-do-athlites1 spo-tae-kvon-do-athlites3 spo-tae-kvon-do-athlites4

xiromeronews

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.