Τρίτη, 19 Ιανουαρίου, 2021

Πρωτοβουλία για τη διάδοση του baseball στο Αγρίνιο

Πρωτοβουλία για τη διάδοση του baseball στο Αγρίνιο

Ένα άθλημα όχι και πολύ διαδεδομένο στην Ελλάδα αλλά ιδιαίτερα γνωστό σε άλλες χώρες ιδίως στις ΗΠΑ επιδιώκει να φέρει ένας νεαρός συμπατριώτης μας. Επρόκειτο για τον Κώστα Λαδά ενεργό μέλος της National Youth Sports Coaches Association και κάτοχος άδειας προπονητή, πάνω στο μπέϊζμπωλ, σε επίπεδο Gold Level. Επίσης έχει παρακολουθήσει, διάφορα μαθήματα της Positive Coaching Alliance και μέλος της Society for American Baseball Research για περίπου 3 χρόνια.
Όπως ο ίδιος αναφέρει στην ιστοσελίδα του:”Δυστυχώς το μπέϊζμπωλ στο Αγρίνιο, είναι τελείως άγνωστο, με πάρα πολύ λίγα άτομα να γνωρίζουν οτιδήποτε, σχετικά με αυτό το άθλημα.

Για αυτό τον λόγο, η προώθηση του αθλήματος, θα αρχίσει με την διεξαγωγή ενός διήμερου τουρνουά, με την συμμετοχή τεσσάρων ομάδων από όλη την Ελλάδα. Η ημερομηνία και οι τόποι διεξαγωγής του, θα ανακοινωθούν, μέσω της ιστοσελίδας, σε φυλλάδια, αφίσες και τοπικές εφημερίδες, όταν έχούν διεκπεραιωθεί όλες οι απαραίτητες ενημερώσεις και διαδικασίες.

Πρώτος στόχος, είναι το τουρνουά να επαναλαμβάνεται κάθε χρόνο.

Για λόγους ασφαλείας και γρήγορης διεκπεραίωσης όλων των διαδικασιών, η συμμετοχή στο τουρνουά, σε πρώτη φάση, θα γίνεται μόνο με πρόσκληση.”
Περισσσότερα: www.baseballatagrinio.gr

Εμείς να ευχηθούμε καλή επιτυχία στον συμπατριώτη μας για το νέο και δύσκολο αυτό εγχείρημα του. Η μεγαλύτερη δυσκολία πάντως για οποιαδήποτε αθλητική δραστηριότητα είναι οι υποδομές, οι οποίες προβληματίζουν για κάθε τι καινούργιο έρχεται στη πόλη μας. Στο τέλος βέβαια ο επιμένων νικά έστω και σε αντίξοες συνθήκες..

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.