Πέμπτη, Ιούλιος 18, 2019

Την πίτα της έκοψε η Πυροσβεστική Αγρινίου (φωτο)

DSCN7865

Με ευχές για μια χρονιά με εξίσου δυναμική παρουσία και ουσιαστικό έργο, όπως αυτή που πέρασε, ολοκληρώθηκε πριν από λίγη ώρα η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίττας της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Αγρινίου.

Ο διοικητής της Υπηρεσίας κ. Χριστόφορος Μπόκας μίλησε για την ανάγκη να μεταστεγαστεί η Υπηρεσία σε ένα κτήριο που να εξυπηρετεί τις ανάγκες της, ενώ  αναφέρθηκε και στους δύο εθελοντικούς σταθμούς που συστάθηκαν φέτος, στο πλαίσιο ενός σύντομου απολογισμού που πραγματοποίησε στον χαιρετισμό του.

Στη συνέχεια, ο δήμαρχος Αγρινίου Π. Μοσχολιός, αφού συνεχάρη την Υπηρεσία και τον διοικητή για το σπουδαίο, όπως το χαρακτήρισε, έργο της, τόνισε και εκείνος την ανάγκη να γίνουν από κοινού προσπάθειες ώστε, με την ένταξη σε κάποιο Ευρωπαϊκό πρόγραμμα, να ξεκινήσει η κατασκευή του κτηρίου που θα πληροί τις προϋποθέσεις για να στεγάσει την Πυροσβεστική Υπηρεσία, στο οικόπεδο βέβαια που ήδη έχει παραχωρηθεί από τον δήμο για το σκοπό αυτό.

Ευχές έδωσαν ακόμη, ο επικεφαλής της αντιπολίτευσης του Περιφερειακού Συμβουλίου κ. Γ. Παπαναστασίου, Αστυνομικός Διευθυντής Ακαρνανίας κ. Α. Αποστολόπουλος που τόνισε πως η συνεργασία της αστυνομίας με την Π.Υ την προηγούμενη χρονιά υπήρξε άψογη, αλλά και ο επικεφαλής  του κλιμακίου του Αεροπορικού αποσπάσματος κ. Αθανασόπουλος.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκε και ο Υποστράτηγος Παναγιώτης Γιαννακόπουλος, διοικητής της Περιφερειακής Διοίκησης Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Δυτικής Ελλάδας

Στην τελετή έψαλε και ευλόγησε την πρωτοχρονιάτικη πίτα ο Μητροπολίτης Αιτωλίας και Ακαρνανίας κ.κ Κοσμός, στον οποίο μάλιστα και ο  διοικητής κ. Μπόκας παρέδωσε και τιμητική πλακέτα για το έργο του.

DSCN7865

IMG_0409

IMG_0407

IMG_0404

DSCN7874

DSCN7872

DSCN7871

DSCN7869

DSCN7866

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.