Κυριακή, 24 Ιανουαρίου, 2021

Πρόγραμμα-ευκαιρία για τους επαγγελματίες εστίασης και αναψυχής Αγρινίου

Πρόγραμμα-ευκαιρία για τους επαγγελματίες εστίασης και αναψυχής Αγρινίου

Μέσα σ’ ένα κοινωνικό και χρηματοδοτικό περιβάλλον όπου κυριαρχεί η κρίση και οι ευκαιρίες ενίσχυσης των επιχειρήσεων σπανίζουν, ο ΟΑΕΔ προκήρυξε το πρόγραμμα:«Διαρθρωτική προσαρμογή εργαζομένων και επιχειρήσεων εντός της οικονομικής κρίσης».

Σκοπός του προγράμματος είναι η ενίσχυση των μικρών και πολύ μικρών επιχειρήσεων μέσω της εκπόνησης και εφαρμογής «Κλαδικού σχεδίου διαρθρωτικής προσαρμογής επιχειρήσεων και εργαζομένων».Στόχος η ανταπόκριση των επιχειρήσεων στις νέες συνθήκες που διαμορφώνει η οικονομική κρίση.

«Οι επιχειρήσεις που θα καταφέρουν να ενταχθούν στο πρόγραμμα θα αποκτήσουν δωρεάν μια εξειδικευμένη δική τους μελέτη που θα εκπονηθεί από εξειδικευμένο επιστημονικό σύμβουλο και θα τους υποδείξει πρακτικές αξιόπιστες, λύσεις βελτίωσης της λειτουργίας τους και απόδοσης των εργαζομένων με άμεσο θετικό αντίκτυπο ενώ ταυτόχρονα ενισχύεται το ταμείο τους με ένα διόλου ευκαταφρόνητο ποσό .Οι εργαζόμενοι ωφελούνται επίσης αφού μέσα από το σχέδιο κατάρτισης που περιλαμβάνεται στο πρόγραμμα, αποκτούν νέες ικανότητες και βελτιώνουν τις υφιστάμενες, αποκομίζοντας και αυτού ένα σημαντικό οικονομικό βοήθημα, απαραίτητο όσο ποτέ την περίοδο αυτή» αναφέρει στο agrinionews ο πρόεδρος της Ένωσης Επαγγελματιών Εστίασης Αναψυχής και Ψυχαγωγίας Αγρινίου .

Το πρόγραμμα παρουσιάστηκε επίσημα στην Πάτρα στις 16 Φεβρουαρίου 2011 από τον υφυπουργό Εργασίας κ. Κερκέρογλου.Η Ένωση Επαγγελματιών  Εστίασης Αναψυχής και Ψυχαγωγίας Αγρινίου συμμετέχει στο πρόγραμμα. Οι επαγγελματίες του κλάδου μπορούν να απευθύνονται για ενημέρωση και πληροφορίες στον πρόεδρο κ. Ηλία Καλλέργη τηλ.: 6945 803058 και στον γεν. γραμματέα κ. Χρήστο Τσιρώνη τηλ.: 6951 656637.

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.