Παρασκευή, 5 Ιουνίου, 2020

Πρόγραμμα Φιλαναγνωσίας στο Δημοτικό Σχολείο Λεπενούς

Τη Δευτέρα 19 Μαρτίου 2012 και ώρα 10.00 π.μ. θα πραγματοποιηθεί στο Δημοτικό Σχολείο Λεπενούς εκδήλωση στα πλαίσια του Προγράμματος Φιλαναγνωσίας.
Το Πρόγραμμα Φιλαναγνωσίας είναι πρόγραμμα του Εθνικού Κέντρου Βιβλίου (ΕΚΕΒΙ) με σκοπό τη θετική κινητοποίηση των μαθητών και των μαθητριών απέναντι στο βιβλίο, στα χρόνια που τα παιδιά έρχονται για πρώτη φορά σε συστηματική επαφή με το γραπτό λόγο και εξοικειώνονται με την ανάγνωση.
Στα πλαίσια αυτού του Προγράμματος το Δημοτικό Σχολείο Λεπενούς έχει καλέσει τη συγγραφέα παιδικών βιβλίων Σοφία Παράσχου.
Οι μαθητές της Ε΄ Τάξης έχουν διαβάσει τα βιβλία της «Και οι κακοί έχουν ψυχή» και «Πώς χάθηκε η Γατόμπαλα την Κυριακή το μεσημέρι;» και θα συζητήσουν μαζί της για την κοινή αγάπη τους για τα βιβλία, καθώς και για τη διαδικασία συγγραφής ενός βιβλίου.
Υπεύθυνοι του Προγράμματος είναι οι εκπαιδευτικοί της Ε΄ Τάξης, Κουρκούτα Ευαγγελία και Κούσουλας Ιωάννης καθώς και ο Διευθυντής του Δημοτικού Σχολείου Χουλιάρας Δημήτριος.
Την καλλιτεχνική επιμέλεια του Προγράμματος έκανε ο εκπαιδευτικός Εικαστικών μαθημάτων Πανής Δημήτριος και οι μαθητές της Ε΄ Τάξης.

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.