Πέμπτη, 28 Οκτωβρίου, 2021

Πρόλαβαν δύο ληστείες, συνέλαβαν τέσσερα άτομα

Πρόλαβαν δύο ληστείες, συνέλαβαν τέσσερα άτομα

Tέρμα στα σχέδια συμμορίας τεσσάρων ατόμων να ληστέψουν δύο τράπεζες, σε Βόνιτσα και Λευκάδα, έβαλε η τοπική αστυνομία σε συνεργασία με την αστυνομία Λευκάδας, σύμφωνα με πληροφορίες του agrinionews.gr.

Ουσιαστικά τις τελευταίες ημέρες διαδραματίστηκε μια υπόθεση που έιχε τα χαρακτηριστικά αστυνομικής ταινίας. Τέσσερα άτομα, δύο Ελληνες (0ι εγκέφαλοι) και δύο Αλβανοί (που θα έφερναν σε πέρας το σχέδιο), σχεδίαζαν με κάθε λεπτομέρεια πως θα χτυπήσουν την ALPHA BANK της Λευκάδας και την Εθνική της Βόνιτσας. Ωστόσο υπολόγιζαν χωρίς την Αστυνομία.

Η υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αγρινίου, η υποδιεύθυνση Ασφάλειας Λευκάδας, το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Αγρινίου και η Τροχαία Αμφιλοχίας συνεργάστηκαν άψογα στα διάφορα σκέλη της αστυνομικής επιχείρησης που ξεκίνησε μετά από αξιοποίηση κατάλληλων πληροφοριών. Χθες συνέλαβαν τους  δύο Έλληνες, 42 και 55 ετών , από Βόνιτσα και Λευκάδα αντίστοιχα, και τους δύο Αλβανους. Η σύλληψη των Ελλήνων έγινε στη Λευκάδα (όπου προηγήθηκε συνάντηση των μελών της συμμορίας) και των Αλβανών (ο ένας αντιστάθηκε δυναμικά…) στην Αμφιλοχία μετά από μπλόκο.

Χαρακτηριστικό είναι ότι στις έρευνες στο κατάστημα που διατηρούσε ο 42χρονος στη Βόνιτσα βρέθηκαν σχεδιαγράμματα και χάρτες για τις σχεδιαζόμενες ληστείες. Η σύλληψη των Αλβανών ήταν επικίνδυνη υπόθεση καθώς ο  ένας ήταν δραπέτης φυλακών, εκκρεμούσαν σε βάρος 7 καταδικαστικές αποφάσεις, ενώ στο κλεμμένο (από τη Δάφνη Αττικής) οχημα τους βρέθηκαν δύο πιστόλια, ένα περίστροφο, δύο κουκούλες full face.

ΘΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΝΕΟΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.