Τετάρτη, 3 Μαρτίου, 2021

Πρόσκληση από τον Πολιτιστικό – Αθλητικό Σύλλογο Απανταχού Σχινιωτών Αγρινίου

Πρόσκληση από τον  Πολιτιστικό – Αθλητικό Σύλλογο Απανταχού Σχινιωτών Αγρινίου

1234Ο Πολιτιστικός – Αθλητικός Σύλλογος Απανταχού Σχινιωτών Αγρινίου σας προσκαλεί, με την ευκαιρία της εορτής του Αγίου Αποστόλου και Ευαγγελιστού 123Ματθαίου, να επισκεφτείτε το Σάββατο, 16 Νοεμβρίου 2013 το χωριό μας, τον Σχίνο Αγρινίου, όπου στις 07:30 το πρωί στον Ιερό Ναό Αγίου Ματθαίου θα τελεστεί Πανηγυρική Αρχιερατική Θεία Λειτουργία χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Αιτωλίας και Ακαρνανίας κ.κ. Κοσμά.

Μετά τη Θεία Λειτουργία, θα προσφερθούν από τον Σύλλογο καφές – αναψυκτικά και εορταστικά εδέσματα στο παρακείμενο Πολιτιστικό Κέντρο (πρώην Δημοτικό Σχολείο Σχίνου). Την Παρασκευή, παραμονή της εορτής, θα τελεστεί εσπερινός.

Επ’ ευκαιρία της εορτής, ειδοποιούμε τους εισαχθέντες εφέτος στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, μεταξύ των μελών του Συλλόγου που έλκουν την καταγωγή τους από τον Σχίνο, να παραδώσουν στο Σύλλογο σε αντίγραφο το «Ατομικό Δελτίο Επιτυχίας» τους ή να το αποστείλουν ηλεκτρονικά στη διεύθυνση (email) του Συλλόγου: Syllogos.Sxinioton@gmail.com, προκειμένου να συμμετάσχουν στην επιλογή για το βρα12345βείο «Ευαγγελία Δημητρίου Κολαζά», που συνοδεύεται από χρηματικό έπαθλο τριακοσίων (300) ευρώ και απονέμεται στον απόφοιτο Λυκείου που συγκέντρωσε την υψηλότερη βαθμολογία εισαγωγής στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση. Θυμίζουμε ότι το φετινό βραβείο δόθηκε, κατά τον καθιερωμένο ετήσιο χορό και συνεστίαση του Συλλόγου τον Αύγουστο, στον Νικόλαο Κολαζά του Βενεδίκτου, που συγκέντρωσε 19.242 μόρια στις Πανελλαδικές Εξετάσεις του 2012 και εισήχθη τρίτος στην Κτηνιατρική Σχολή του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.

 

 

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.