Κυριακή, 24 Ιανουαρίου, 2021

Πρόσκληση στον εορτασμό του Πολιούχου της Δημοτικής Ενότητας Ινάχου

Πρόσκληση στον εορτασμό του Πολιούχου της Δημοτικής Ενότητας Ινάχου

Πρόσκληση στον εορτασμό και τη λιτάνευση
της Ιερής Εικόνας του Πολιούχου της Δημοτικής Ενότητας Ινάχου

Ο δήμαρχος Αμφιλοχίας, οι Πολιτιστικοί Σύλλογοι και τα Εκκλησιαστικά Συμβούλια Χαλκιοπούλων, σας προκαλούν να τιμήσετε με την παρουσία σας τον εορτασμό και τη λιτάνευση της Ιερής Εικόνας του Πολιούχου της Δημοτικής Ενότητας Ινάχου Αγίου Ανδρέα Ερημίτη το Σάββατο 14 και την Κυριακή 15 Μαΐου 2011.

Πρόγραμμα
Σάββατο 14 Μαΐου 2011
Ώρα 6:30μ.μ. Μέγας Εσπερινός στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου στο Νέο Χαλκιόπουλο, χοροστατούντος του Σεβασμιοτάτου Μητροπολίτη Αιτωλίας και Ακαρνανίας κ.κ. Κοσμά.
Ώρα 7:30μ.μ. Λιτάνευση της Ιερής Εικόνας του Αγίου Ανδρέα του Ερημίτη, στους κεντρικούς δρόμους του Νέου Χαλκιόπουλου με τη συμμετοχή της Φιλαρμονικής του Δήμου Αμφιλοχίας.
Ώρα 8:30μ.μ. Παράσταση χορευτικών συγκροτημάτων στην πλατεία του Νέου Χαλκιόπουλου. Συμμετέχουν: Πολιτιστικό Κέντρο Αμφιλοχίας, Μορφωτικός – Εξωραϊστικός Όμιλος Περδικακίου «Το Σακαρέτσι», Λαογραφικός – Πολιτιστικός Όμιλος Αγρινίου «Συντροφιά με την Παράδοση».
Κυριακή 15 Μαΐου 2011
Ώρα 8:30π.μ. Πανηγυρική Θεία Λειτουργία στο σπήλαιο του Αγίου Ανδρέα.
Ώρα 11:00π.μ. Πολιτιστικές εκδηλώσεις στη θέση «Αγραπιδούλα» με φαγητό, γλέντι και παραδοσιακή μουσική (οργάνωση Πολιτιστικός Σύλλογος Χαλκιοπούλων).

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.