Σάββατο, 26 Σεπτεμβρίου, 2020

Πρόταση για κοινή ενωτική απεργιακή συγκέντρωση

Απευθύνεται από  το Συντονιστικό Συνδικάτων Δημόσιου & Ιδιωτικού Τομέα στο Εργατικό Κέντρο 

Χθες  Τετάρτη 13 Φεβρουαρίου στα γραφεία της Β΄ ΕΛΜΕ Αιτωλοακαρνανίας συνεδρίασε το Συντονιστικό Συνδικάτων Δημόσιου & Ιδιωτικού Τομέα με σκοπό την οργάνωση της πανεργατικής απεργίας ΓΣΕΕ – ΑΔΕΔΥ την Τετάρτη 20/2/2013.

Αποφασίστηκε καταρχάς η διοργάνωση απεργιακής συγκέντρωσης και να καταβληθεί κάθε δυνατή προσπάθεια για τη μαζική συμμετοχή των εργαζομένων.   Για την οριστικοποίηση των δράσεων και την μορφή των κινητοποιήσεων το συντονιστικό θα συνεδριάσει εκ νέου τη Δευτέρα 18 Φεβρουαρίου στις 7:00 μμ στον ίδιο χώρο.

Μάλιστα το Συντονιστικό απευθύνει “κάλεσμα ενότητας και αγώνα στο Εργατικό Κέντρο Αγρινίου αλλά και κάθε σωματείο εργαζομένων για κοινή ενωτική απεργιακή συγκέντρωση”. “Πιστεύουμε ότι στον αγώνα για να ανατραπεί η πολιτική των μνημονίων κυβέρνησης και τρόικας και των εφαρμοστικών τους νόμων, που πλήττουν κάθε εργαζόμενο, συνταξιούχο ή άνεργο αλλά και όλα τα κοινωνικά αγαθά (υγεία, παιδεία, ρεύμα, συγκοινωνίες κ.λπ.) δεν έχουμε την πολυτέλεια να είμαστε χώρια.Δύναμη μας είναι η ενότητα μας” αναφέρει.

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.