Τετάρτη, 27 Ιανουαρίου, 2021

Πρόταση για μεταφορά της ΛΣΤ΄ Εφορείας Προϊστορικών & Κλασικών Αρχαιοτήτων στο Χρυσογελέικο

Πρόταση για μεταφορά της ΛΣΤ΄ Εφορείας Προϊστορικών & Κλασικών Αρχαιοτήτων στο Χρυσογελέικο

po-logo-koinoniamprosta-300x140Η δημοτική παράταξη Ι.Π. Μεσολογγίου “η Κοινωνία Μπροστά” με επικεφαλής τον Π.Παπαδόπουλο, αιτείται προς τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Μεσολογγίου και τον δήμαρχο Ν. Καραπάνο, να εισαχθεί προς συζήτηση και λήψη απόφασης στο προσεχές Δημοτικό Συμβούλιο την πρότασή της παράταξης “για παραχώρηση του κοσμήματος «ΧΡΥΣΟΓΕΛΕΪΚΟ» προς την ΛΣΤ΄ Εφορεία Προϊστορικών & Κλασικών Αρχαιοτήτων, με σκοπό αυτή να στεγασθεί σε ένα κτίριο αξιοπρεπές και αντάξιο του λειτουργήματος και των υπηρεσιών που η εφορεία προσφέρει στην πόλη και την ευρύτερη περιοχή”, όπως χαρακτηριστικά αναφέρεται στην ανακοίνωση.

Παρακαλώ όπως εισάγετε προς συζήτηση και λήψη απόφασης στο προσεχές Δημοτικό Συμβούλιο την πρότασή μας όπως ζητηθεί από την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας η παραχώρηση του κοσμήματος «ΧΡΥΣΟΓΕΛΕΪΚΟ» προς την ΛΣΤ΄ Εφορεία Προϊστορικών & Κλασικών Αρχαιοτήτων, με σκοπό αυτή να στεγασθεί σε ένα κτίριο αξιοπρεπές και αντάξιο του λειτουργήματος και των υπηρεσιών που η εφορεία προσφέρει στην πόλη και την ευρύτερη περιοχή. Θεωρούμε ότι είναι ΑΜΕΣΗ και ΑΔΗΡΙΤΗ ανάγκη η μεταστέγασή της διότι δεν είναι δυνατόν η εν λόγω δημόσια υπηρεσία να στεγάζεται σε κοντέινερ εν έτει 2016! Οι λόγοι σε όλα τα επίπεδα – διοικητικοί, κοινωνικοί, πολιτικοί – είναι προφανείς και δεν χρειάζεται να αναλυθούν περισσότερο.

Θεωρούμε προς τούτο ότι η λήψη σχετικής απόφασης από το Δημοτικό Συμβούλιο και η υποβολή αντίστοιχου αιτήματος προς την περιφέρεια, είναι το ελάχιστο που μπορεί να γίνει στο αρχικό στάδιο, ώστε κατόπιν μεθοδευμένα να δρομολογηθεί η μεταστέγαση της Εφορείας Αρχαιοτήτων.

Οι Δημοτικοί Σύμβουλοι

Π. Παπαδόπουλος

Δ. Κοκοτός

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.