Πέμπτη, 9 Δεκεμβρίου, 2021

Πρόταση για.. 18 ομάδες έπεσε στο τραπέζι της συνεδρίασης της Super League

Πρόταση για.. 18 ομάδες έπεσε στο τραπέζι της συνεδρίασης της Super League

Σα σταυρόλεξο για δύσκολους λύτες μοιάζει να είναι τελικά το φετινό πρωτάθλημα της Super League καθώς ούτε στη χθεσινή συνεδρίαση πάρθηκε κάποια απόφαση όσον αφορά την αντικατάσταση της Καβάλας και του Ολ. Βόλου καθώς η ομάδα της Μαγνησίας κέρδισε τα ασφαλιστικά μέτρα που είχε καταθέσει. Αντί αυτού μάλιστα και μπροστά στο αδιέξοδο που βρέθηκαν οι ιθύνοντες της λίγκας (θέλοντας προφανώς να ικανοποιήσουν όλες τις ενδιαφερόμενες ομάδες) τέθηκε μια.. πρωτοποριακή πρόταση στο τραπέζι η οποία αφορά την αύξηση των ομάδων από 16 σε 18 με τη συμμετοχή τόσο των Λεβαδειακού, Δράμας όσο και των Λάρισας Πανσερραϊκού! Κάτι τέτοιο βέβαια είναι παράνομο καθώς δεν προβλέπεται από το σχετικό κανονισμό ο οποίος ρητά ορίζει πως για οποιαδήποτε αύξηση ομάδων αποφασιστεί αυτό μπορεί να ισχύσει μόνο από την επόμενη αγωνιστική περίοδο!
Με λίγα λόγια, μπάχαλο…
Η τελική απόφαση αναμένεται να ληφθεί από την ΕΠΟ (στην οποία και υπέβαλε το σχετικό αίτημα η Super League) την ερχόμενη Τρίτη αν και σύμφωνα με τελευταίες πληροφορίες η ΕΠΟ έχει ήδη αποδεχθεί τη συγκεκριμένη πρόταση της Super League!
Το μόνο βέβαιο είναι ότι οι ομάδες που θα υποβιβαστούν φέτος θα είναι ξανά τρεις, ακόμη και αν ο αριθμός τους τελικά αυξηθεί σε 18.
Η σχετική ανακοίνωση που βγήκε χθες από τη Super League αναφέρει τα εξής:
«Κατά τη σημερινή συνεδρίαση του Δ.Σ. της Super League αποφασίστηκαν τα ακόλουθα:
Αποφασίστηκε η σύγκληση έκτακτης Γενικής Συνέλευσης την Παρασκευή 21/10/2011 και ώρα 14:00
Στο σημερινό Δ.Σ. παρέστησαν εκπρόσωποι των ΠΑΕ ΑΕΛ, Δόξα Δράμας, Λεβαδειακός και Πανσερραϊκός. Σε συνέχεια κοινού αιτήματος των εν λόγω ΠΑΕ για τη διεξαγωγή του πρωταθλήματος με 18 ομάδες, το Δ.Σ. της Super League αποφάσισε όπως υποβάλλει το αίτημα αυτό στην ΕΠΟ, σε συνάντηση που θα διεξαχθεί εντός των επόμενων ημερών».

Περικλής Καπούλας

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.