Κυριακή, 24 Ιανουαρίου, 2021

Πρώτες αντιδράσεις του Παναιτωλικού σε όσα ακούγονται

Πρώτες αντιδράσεις του Παναιτωλικού σε όσα ακούγονται

O Μάκης Μπελεβώνης μιλάει για το δημοσίευμα για τα «στημένα» και για το γήπεδο

Του Γιάννη Συμψηρή

Ο Παναιτωλικός εκτός από νεοφώτιστος έχει και ένα ειδικό ενδιαφέρον, γενικώς για την κοινή γνώμη για πολλούς λόγους. Η έξωθεν καλή μαρτυρία και η δύσβατη πορεία του όλα αυτά τα χρόνια, αλλά και η υγεία που αποπνέει ο σύλλογος είναι μερικοί από αυτούς.

Τις τελευταίες μέρες λοιπόν που προετοιμάζεται στο Καρπενήσι(φωτό)  η ομάδα δέχτηκε δυο απανωτά χτυπήματα στο ηθικό της. Αφενός από το σταμάτημα των εργασιών στο γήπεδό λόγω της αστυνομικής επιχείρησης που ζήτησε όλες τις προβλεπόμενες άδειες και λόγω έλλειψης μιας προχώρησε σε κατάσχεση των μηχανημάτων και συλλήψεις του προσωπικού που δούλευε στο γήπεδο. Αφετέρου χτες υπήρξε και το δημοσίευμα στο site Ζούγκλα που έκανε λόγω για το παιχνίδι Παναιτωλικός- Ιωνικός (4-0 του Απριλίου) και το πώς είναι ανάμεσα σε άλλα 16 παιχνίδια από τη Football League που ο υπερ-κοριός κατέγραψε ύποπτες συνομιλίες ικανές να πάνε το θέμα στη δικογραφία.
Μιλήσαμε με τον διευθύνοντα σύμβουλο της ΠΑΕ κ. Μάκη Μπελεβώνη και για τα δύο θέματα. Για το πρώτο ήταν όσο ξεκάθαρος γινόταν: «Αν και πρέπει να περιμένουμε να δούμε για τα πράγμα μιλάμε και πως προσπαθούν να ανακατέψουν τον Παναιτωλικό με όλο το παρασκήνιο που τον κυνήγησε, έχω να πω μόνο τούτο: Ο Παναιτωλικός δεν είχε ποτέ την παραμικρή σχέση με όλη αυτή τη διαφθορά ότι και να γράψουν και να πουν, που να χτυπηθούν από κάτω!»
Τώρα σε ότι αφορά το γήπεδο ο κ. Μπελεβώνης μας τόνισε: «Είναι αλήθεια ότι έλειπε ένα χαρτί στο οποίο πάτησαν κάποιοι καταγγέλοντες για να σταματήσουν οι εργασίες. Αυτό το χαρτί εμείς μόλις μας ζητήθηκε το είχαμε έτοιμο από την περασμένη Πέμπτη. Πρόκειται για έγγραφο της Γ.Γ.Α. το οποίο ειδοποίηθήκαμε ότι πρέπει να περιλαμβάνει στα σχέδια και τα τουρνικέ και το ηλεκτρονικό εισιτήριο της νέας εξέδρας ανεξάρτητα αν θα λειτουργήσουν ή όχι. Για εμάς η διαδικασία ήταν μιας ώρας και δουλέψαμε για να είμαστε έτοιμοι.Η καθυστέρηση οφείλεται σε απουσία συγκεκριμένης υπαλλήλου. Το χαρτί όμως όπως μαθαίνουμε θα έρθει τη Δευτέρα από τη Γ.Γ.Α. και την Τρίτη θα κατατεθεί στη πολεοδομία. Από κει και ύστερα για την υπηρεσία αυτή θα είναι θέμα ωρών να εγκρίνει και αυτή τη παράμετρο. Αν θέλει και αν δεν υπάρξει κάποια κωλυσιεργία που μένει να το δούμε στην πράξη…» Να σημειώσουμε ότι τα «αν» στην τελευταία πρόταση του παράγοντα του Παναιτωλικού τονίστηκαν πάρα πολύ…
Μένει να δούμε λοιπόν τη συνέχεια και στις δυο περιπτώσεις που προέκυψαν σε ένα πολύ ιδιαίτερο καλοκαίρι ποδοσφαιρικά και όχι μόνο όπου οι μεταγραφές δεν είναι το μόνο θέμα για τις ομάδες όπως σε άλλες εποχές.

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.