Σάββατο, 24 Οκτωβρίου, 2020

“Πρώτη” σήμερα για Όμηρο Νεοχωρίου

1 7-200x150Το Δ.Σ. και το προπονητικό Επιτελείο του Ομήρου Νεοχωρίου , ανακοίνωσαν ότι η έναρξη της προετοιμασίας για τη νέα αγωνιστική περίοδο , έχει οριστεί για σήμερα Τετάρτη 30 Ιουλίου και ώρα 17:30΄ στο γήπεδο Νεοχωρίου .Πριν την προπόνηση θα πραγματοποιηθεί ο καθιερωμένος Αγιασμός.
Το Δ.Σ. του Ομήρου Νεοχωρίου παράλληλα ανακοίνωσε την ανανέωση της συνεργασίας με τον προπονητή Χρήστο Ζαπάντη που θα είναι βοηθός του Δημήτρη Θεοδοσίου , τον Νίκο Κράνη που θα είναι μέλος του τεχνικού επιτελείου και τον Θεόδωρο Μουλαρά που θα είναι ο μασέρ της ομάδας.
Ανακοινώθηκε εξάλλου η ανανέωση της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Σπύρο Κούσουλα. Στον αντίποδα αποδεσμεύθηκαν οι ποδοσφαιριστές Πασπαλιάρης Γεώργιος , Ταράτσας Νικόλαος , Ζηνεμπής Γεράσιμος , Φράγκος Γεώργιος , Γιερετσιάν Χρήστος , Καπώνης Κων/νος , Τσακανίκας Νικόλαος , Κόκκοτος Γεώργιος , Καρατζογίαννης Δημήτριος και Γκασούκας Π. Κων/νος.
Το Δ.Σ. του Ομήρου τους ευχαριστεί για τη μέχρι τώρα συνεργασία και τους εύχεται καλή συνέχεια στην ποδοσφαιρική τους σταδιοδρομία.

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.