Δευτέρα, Μάιος 20, 2019

Πρώτη φορά διάγγελμα

Η ανακοίνωση της υποψηφιότητας του κ. Γιώργου Βασιλείου με τον ΣΥΡΙΖΑ, αν μη τι άλλο, τάραξε τα νερά της επικοινωνιακής βιοποικιλότητας στην περιοχή. Διότι, είναι αλήθεια, υπήρξε μια υπερπαραγωγή.

Με τη μορφή διαγγέλματος και με πολύ ψαγμένη λήψη είχε κάτι το ξεχωριστό, κάτι που κανένας άλλος υποψήφιος δεν τόλμησε στο παρελθόν. Και δεν ήταν μόνο επικοινωνία, όπως συνηθίζουν οι μεγάλοι ανά τον κόσμο(π.χ. Ομπάμα)από τα στρογγυλά, οβάλ ή τρίγωνα γραφεία τους.
Όχι, είχε και νοήματα. Μέσα στο κυρίως κείμενο μπορούσες να διακρίνεις τον σπαραγμό της κοινωνίας για την ανθρωπιστική κρίση αλλά και για «τη ζωή του λαού που ανατράπηκε από τις επιλογές των εκπροσώπων του παλιού», όπως λέει ο κ. Βασιλείου.(Βέβαια, αυτά που του ανέτρεψαν του λαού, οι εκπρόσωποι του παλιού, του τα είχαν δώσει οι ίδιοι εντελώς αναξιοκρατικά, αλλά αυτό είναι άλλο θέμα).
Κάποια στιγμή όμως τα πράγματα σοβάρεψαν και το πλάνο ήρθε κοντά, πολύ κοντά, ίσως υπερβολικά κοντά. Το πρόσωπο του κ. Βασιλείου κάλυψε σχεδόν όλη την εικόνα. Ήταν η στιγμή που ο υποψήφιος εξήγησε καθαρά και ξάστερα ότι η ενασχόλησή του αυτή δεν έχει καμία-μα καμία-σχέση με την θέση που κατέχει στα εκκλησιαστικά πράγματα.Και ησυχάσαμε όλοι.
Έτσι, ξηγημένα να μην έχει κανείς αμφιβολία και αντίρρηση…
Επιτροπή Αλληλεγγύης (Πίστεως και Πατρίδος)

Θέματα που ενδιαφέρουν

2 Σχόλια

 1. e.an

  Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΓΙΟΣ ΣΩΣΤΗΣ ΜΕΤΕΜΦΙΕΣΜΕΝΟΣ.
  ΗΡΘΕ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥ,
  ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ ΗΤΑΝ Ο ΠΟΛΥΣ ΔΕΞΙΟΣ ΜΕ ΛΙΓΟ ΑΠΟ ΒΥΖΑΝΤΙΝΗ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ ΚΑΙ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟ.
  ΤΩΡΑ ΑΝΑΓΚΑΣΤΗΚΕ ΝΑ ΠΑΕΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΘΕΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕΙ ΤΟ ΘΕΑΡΕΣΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥ.

  ΒΟΗΘΕΙΑ ΜΑΣ, ΑΛΛΗΛΟΥΙΑ, ΘΑ ΓΕΛΑΣΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΒΑΤΡΑΧΑΚΙΑ

 2. xristianos

  Καλό είναι οι άνθρωποι της Εκκλησίας να ίστανται υπεράνω αυτών των φθαρτών κομμάτων.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.