Σάββατο, 31 Οκτωβρίου, 2020

Επίδειξη της Πυροσβεστικής στη Μακρυνεία παρουσία του Αρχηγού

99Την ερχόμενη Παρασκευή

Η Περιφερειακή Διοίκηση Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Δυτ.Ελλάδας και η Πυροσβεστική Υπηρεσία Αγρινίου ανταποκρινόμενη στο αίτημα των Ροταριανών Ομίλων Πάτρας – Γέφυρας και Αγρινίου θα πραγματοποιήσει την Παρασκευή 11-10-2013 και από ώρα 09:00, ενημερωτική παρουσίαση στα σχολεία της περιοχής του δημοτικής ενότητας Μακρυνείας. Την  ενημέρωση στην οποία θα συμμετέχουν μαθητές Δημοτικών  και Γυμνασίων, μπορούν να παρακολουθήσουν και οι πολίτες της περιοχής μετά το πέρας των επιδείξεων στα σχολεία.

Στόχος της εκδήλωσης αυτής  είναι η εξοικείωση των μαθητών  Α΄βάθμιας και B’βάθμιας εκπαίδευσης και Γυμνασίου με θέματα που αφορούν στις πυρκαγιές στο δάσος, στο σπίτι, στο σχολείο, στην ασφάλεια των παιδιών στο δρόμο, στο αυτοκίνητο και στα μέτρα πρόληψης –  προστασίας  που πρέπει να γνωρίζει κάθε παιδί. Στη συνέχεια θα υπάρξει πληρέστερη  ενημέρωση ενηλίκων σχετικά με την πρόληψη και αντιμετώπιση πυρκαγιών σε κατοικίες και λοιπά συναφή θέματα.

Στην εκδήλωση εκτός της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Αγρινίου θα συμμετέχει κλιμάκιο της 6ης ΕΜΑΚ Πατρών, με ένα ερπυστριοφόρο όχημα, το οποίο  θα πραγματοποιήσει επίδειξη στους θεατές. Ακόμη, θα παρουσιασθούν τα πυροσβεστικά οχήματα των υπό σύσταση εθελοντικών σταθμών Γαβαλούς και Παραβόλας.
Στο χώρο θα στηθούν περίπτερα απ’ όπου  θα διανεμηθεί   ενημερωτικό υλικό στους μαθητές ενώ αντίστοιχο υλικό θα διανεμηθεί και από αστυνομικούς.

Σύφωνα με πληροφορίες του agrinionews.gr στην εκδήλωση μάλιστα και με αφορμή αυτή, στον τόπο καταγωγής του τη Γαβαλού, θα παρευρεθεί και ο αρχηγός του Πυροσβεστικού Σώματος, Σωτήρης Γεωργακόπουλος.

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.