Πέμπτη, 21 Ιανουαρίου, 2021

Πως αγωνίστηκαν οι 14 του Παναιτωλικού

Πως αγωνίστηκαν οι 14 του Παναιτωλικού

Εργοτέλης-Παναιτωλικός ο-ο. Πως αγωνίστηκαν οι 14…

Μπλάζιτς: Αν και δεν απειλήθηκε ιδιαίτερα στον αγώνα έδειξε την απαιτούμενη σταθερότητα όποτε χρειάστηκε ενώ είχε και καλή συννενόηση με τους αμυντικούς της ομάδας. Καθάρισε κάποιες εύκολες φάσεις με σταθερές εξόδους και γενικά είχε μια καλή παρουσία στο ματς.

Εντζεγκέλε: Καλό ματς σε γενικές γραμμές από τον καμερουνέζο στόπερ του Παναιτωλικού. Πήγαινε πρώτος στις φάσεις, κάλυπτε την πλευρά του Άντι όταν ο τελευταίος ήταν στην επίθεση και είχε καλή συνεργασία με το Ντολεζάι και τους υπόλοιπους συμπαίκτες του. Έκανε κάποιες λάθος αποκρούσεις χωρίς περαιτέρω κινδύνους αλλά η εν γένει παρουσία του ήταν καλή.

Ντολεζάι: Πολύ καλή παρουσία από τον έτερο στόπερ του Παναιτωλικού. Με καθαρό μυαλό και σωστές τοποθετήσεις έδινε σωστά τη μπάλα στους συμπαίκτες του ενώ ήταν πολύ καλός και στον αέρα, καλύπτοντας και τον Κουτρουμάνο όταν ο τελυταίος έβγαινε στην επίθεση. Το αρχοντικό στυλ που έχει σε συνδυασμό με την πολύ καλή τεχνική του κατάρτιση φάνηκαν και στο ματς της Κρήτης καθώς ήταν από τους πρωτεργάτες που ο Παναιτωλικός δεν δέχθηκε τέρμα χωρίς να κινδυνέψει σοβαρά από τον αντίπαλό του…

Άντι: Ξεκίνησε ορεξάτος τον αγώνα και κάλυψε καλά το χώρο ευθύνης του στο πρώτο μέρος ενώ βοήθησε και επιθετικά με κάποιες από τις γνωστές του κούρσες. Στο δεύτερο μέρος όμως είχε πάρα πολλά προβλήματα με το Λεάλ και σε πολλές περιπτώσεις έδειχνε αδύνατον να ανακόψει τον επιθετικό του Εργοτέλη ενώ και επιθετικά δεν φάνηκε καθόλου.

Κουτρουμάνος: Καλό ματς από τον έτερο μπακ του Παναιτωλικού. Κάλυψε με απόλυτη επιτυχία το χώρο ευθύνης του στο πρώτο μέρος ενώ έβγαινε πολλές φορές και στην επίθεση με τη γνωστή του ταχύτητα. Στο δεύτερο μέρος περιορίστηκε στα αμυντικά του καθήκοντα χωρίς να αντιμετωπίσει πολλά προβλήματα.

Κούσας: Έδωσε πολλές μάχες στο χώρο της μεσσαίας γραμμής, άλλες κερδισμένες κι άλλες όχι. Είχε το πάθος που τον συνοδεύει, βοήθησε και αμυντικά στις στημένες φάσεις αλλά η γενική του παρουσία ήταν μάλλον μέτρια με κάποιες λάθος μεταβιβάσεις.

Μητρόπουλος: Η εμφάνισή του στο ματς με την Ξάνθη δημιούργησε πολλές προσδοκίες και ο νεαρός μέσος του Παναιτωλικού προσπάθησε και στο παγκρήτιο να φανεί αντάξιος. Είχε το ασταμάτητο τρέξιμο, κάλυψε αρκετούς χώρους και προσπάθησε να βγάλει τις κάθετες πάσες προς τους επιθετικούς. Γενικά μια παρουσία σίγουρα όχι κακή αλλά σίγουρα όχι και εντυπωσιακή.

Ρότσα: Στην αριστερή πτέρυγα αγωνίστηκε ο βραζιλιάνος παίκτης του Παναιτωλικού και η συνολική του παρουσία ήταν μάλλον απογοητευτική. Χωρίς καθαρό μυαλό, με πολλές λάθος και περιττές ενέργειες δε δικαιολόγησε σε κανένα σημείο του αγώνα τη συμμετοχή του και έδειχνε να βρίσκεται εντελώς εκτός κλίματος αγώνα. Σωστά αντικαταστάθηκε στο δεύτερο ημίχρονο. Δείχνει να περνάει παρατεταμένη περίοδο ντεφορμαρίσματος και σαφώς ουδείς δεν αμβιβάλει για την αξία του.

Θεοδωρίδης: Αγωνίστηκε στον κεντρικό άξονα μπροστά από τους Μητρόπουλο και Κούσα και η απόδοσή του ήταν σαφώς κατώτερη του αναμενομένου. Έδειξε ακόμη επηρεσαμένος από τον τρυαματισμό του και αν και κέρδισε κάποια φάουλ δεν φάνηκε σε κανένα σημείο του αγώνα απειλητικός καθώς είχε μπλοκαριστεί πολύ καλά έχοντας πάνω του δύο και τρεις παίκτες.

Καμαρά: Ότι καλύτερο είχε να επιδείξει επιθετικά ο Παναιτωλικός ήταν ο σενεγαλέζος παίκτης της ομάδας. Είχε πολύ όρεξη, έτρεξε και προβλημάτισε τους αντιπάλους του ειδικά στο πρώτο μέρος που θα μπορούσε να σκοράρει στη μεγάλη φάση του 43’. Στο β΄μέρος δεν πήρε τις κατάλληλες πάσες, βοήθησε όμως στην αμυντική λειτουργία της ομάδας και η εν γένει παρουσία του κρίνεται άκρως θετική.

Χαριστέας: Ορεξάτος φάνηκε και ο έταιρος επιθετικός του Παναιτωλικού. Με πολύ διάθεση και το ακατάπαυστο τρέξιμο που τον διακρίνει κάλυψε πολλούς χώρους στο γήπεδο ενώ πίεζε και πολύ ψηλά την αντίπαλη άμυνα ειδικά στο πρώτο μέρος. Δεν πήρε όμως τις κατάλληλες μεταβιβάσεις για να φανεί περισσότερο απειλητικός ενώ όπως πάντα βοήθησε και αμυντικά την ομάδα του ιδιαίτερα στις στημένες φάσεις.

Σιόντης: Μπήκε αλλαγή στη θέση του Ρότσα σε μια προσπάθεια του Τεννέ να κλείσει όσο το δυνατόν περισσότερες τρύπες στο χώρο του άξονα. Ο νεαρός παίκτης δικαίωσε τον προπονητή του καθώς κάλυψε αρκετούς χώρους, έτρεξε πολύ, έκοψε μπάλες και γενικά είχε μια τουλάχιστον θετική παρουσία.

Μεζάκ, Παλαιολόγος: Μπήκαν στα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης σε μια προσπάθεια του Τεννέ να κερδίσει χρόνο ο Παναιτωλικός και επί της ουσίας δεν μπορούν να κριθούν.

Περικλής Καπούλας

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.