Πέμπτη, 16/08/2018

Παπακαμμένου Φροντιστήρια Αγγλικών τέντες μπινιάρος
PRAKTIKA Κρέατα ΑΥΦΑΝΤΗΣ Olonmas Φαρμακείο

Πως αλλάζουν οι εποχές…

Ολιγόλεπτες διακοπές της κυκλοφορίας και στα δύο ρεύματα της Γέφυρας Ρίου-Αντιρρίου, λόγω εργασιών συντήρησης, είναι προγραμματισμένες για σήμερα Τετάρτη 8 Οκτωβρίου και αύριο Πέμπτη 9 Οκτωβρίου (μεταξύ 08:00-12:00). Σε περίπτωση δυσμενών καιρικών συνθηκών οι εργασίες αναμένεται να λάβουν χώρα την ερχόμενη εβδομάδα.

Όσοι λοιπόν σκοπεύετε να μετακινηθείτε τις συγκεκριμένες ώρες, καλό θα ήταν να αναβάλλετε για λίγες ώρες το ταξίδι σας ή να είστε έτοιμοι ψυχολογικά για μια βόλτα με το ”πλοίο” της γραμμής! Εξάλλου ο καιρός προσφέρεται.

Αχ, πως καταντήσαμε! Κάποτε παρακαλούσαμε να μην είναι κλειστό το πορθμείο για να μην πάμε μέσω Λειβαδιάς! Όλοι μας έχουμε να διηγηθούμε από μια ιστορία για εκείνη την εποχή, η οποία μπορεί να φαντάζει μακρινή, αλλά μόλις τέσσερα χρόνια έχουν περάσει από τότε. Τώρα βέβαια, καλομάθαμε (και καλά κάνουμε) και μας φαίνονται ως καϊκάκια, τα άλλοτε ”υπερπολυτελή κρουαζιερόπλοια”, στα οποία παρακαλούσαμε να προλάβουμε να επιβιβαστούμε για να μην πάμε με το επόμενο και χάσουμε λίγο απ’τον πολύτιμο χρόνο μας… Είναι αυτό που λέμε ”έχει ο καιρός γυρίσματα…”

Διαβάστε επίσης

Facebook comments:

Σχολίασέ το

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.