Σάββατο, 5 Δεκεμβρίου, 2020

Πως απαντά στον Παπαναστασίου ο Σύλλογος Καταστημάτων Αναψυχής Μεσολογγίου

Πως απαντά στον Παπαναστασίου ο Σύλλογος Καταστημάτων Αναψυχής Μεσολογγίου
Ο Γ.Παπαναστασίου
Ο Γ.Παπαναστασίου

Το Δ.Σ. του Συλλόγου Καταστημάτων Αναψυχής Μεσολογγίου εξέδωσε ανακοίνωση- ανοιχτή επιστολή σχολιάζοντας με τον δικό του τρόπο το θέμα των δηλώσεων του δημάρχου Αγρινίου Γιώργου Παπαναστασίου για το Μεσολόγγι. Αναφέρει:

Αξιότιμε κύριε Παπαναστασίου,
Όπως όλοι, έτσι και εμείς παρακολουθούμε τις τελευταίες ημέρες τον «πολιτικό διάλογο» που εξελίσσεται στα ΜΜΕ ύστερα από τις δηλώσεις σας στην ωραία εκδήλωση που παρευρεθήκατε πρόσφατα.
Στην προσπάθειά μας να μάθουμε τους λόγους για τους οποίους αναφερθήκατε απαξιωτικά στο Μεσολόγγι και τους ανθρώπους του, πέσαμε επάνω σε πολιτικές, κονδύλια, κόντρες, έριδες και όλα αυτά που συνήθως συνθέτουν τον «πολιτικό διάλογο» των εκπροσώπων του λαού και που, συνήθως, λίγο αφορούν τον λαό. Έτσι λοιπόν, οφείλουμε να αποκαταστήσουμε την αλήθεια, τουλάχιστον μεταξύ των πολιτών των δύο πόλεων, Αγρινίου και Μεσολογγίου.
Έχετε δίκιο σε όσα λέτε διότι, για όσους δεν ζουν στο Μεσολόγγι και την ευρύτερη περιοχή, είναι εύκολο να βγάζουν συμπεράσματα και να κάνουν κριτική εκ του ασφαλούς.
Έχετε δίκιο, η ισχύς εν τη ενώσει και ο λιγοστός πληθυσμός του Μεσολογγίου τι θα μπορούσε άραγε να διεκδικήσει απέναντι σε μεγάλες και όμορφες πόλεις, όπως η δική σας; Το ίδιο πίστεψαν βέβαια και οι πασάδες που στρατοπέδευαν μπροστά από τα αναχώματα της Πόλης κατά τη διάρκεια της πολιορκίας. Το ίδιο και οι Τουρκοαιγύπτιοι καπεταναίοι που προσπάθησαν να μπουν από τη θάλασσα. Ο Κιουταχής, παρότι διέθετε 3.000 άνδρες εναντίον των 131 αγωνιστών της Κλείσοβας, πραγματοποίησε έξι επιθέσεις, χωρίς όμως επιτυχία. Ύστερα από την ανεπιτυχή προσπάθεια του, ανέλαβε ο Ιμπραήμ και επιτέθηκε στην Κλείσοβα με 3.000 Αιγύπτιους. Ήταν σίγουρος ότι θα την κυριεύσει εύκολα. Οι άνδρες της Κλείσοβας άρχισαν να πυροβολούν συνέχεια εναντίον τους. Οι Αιγύπτιοι επιτέθηκαν ανεπιτυχώς έξι φορές εναντίον των Ελλήνων. Παρ’ όλο που οι αγωνιστές της Κλείσοβας ήταν 131, είχαν μόνο 24 νεκρούς, ενώ από τους αντιπάλους οι Τουρκοαιγύπτιοι που είχαν 6.000 άνδρες έχασαν περίπου τους μισούς. Για αυτόν τον λόγο άλλωστε, η μάχη της Κλείσοβας διδάσκεται στις στρατιωτικές σχολές του πλανήτη μας, ως η σημαντικότερη στην ανθρώπινη ιστορία, λόγω της ανισότητας των αριθμών. Αυτό φυσικά, είναι μόνο ένα στοιχείο από την μακρόχρονη μάχη που έδωσαν οι κάτοικοι του Μεσολογγίου τότε.
Κύριε Δήμαρχε,
Σήμερα ο λαός δίνει μια άλλη μάχη. Τη μάχη της αξιοπρέπειας απέναντι σε ένα πολιτικό σύστημα που μας εμφανίζει και προσπαθεί να μας αναγκάσει να γίνουμε «εχθροί». Εμείς δεν το επιτρέπουμε αυτό. Έχουμε φίλους στο Αγρίνιο, οπότε δε συμφωνούμε με την πρακτική σας. Πολλοί από τους πελάτες των καταστημάτων μας είναι κάτοικοι Αγρινίου. Καθημερινά οι πολίτες της όμορφης πόλης σας επισκέπτονται το Μεσολόγγι για να ξεσκάσουν, να κάνουν κάποιες δουλειές σε όσες υπηρεσίες μας απέμειναν, να δουν φίλους, να περπατήσουν δίπλα στη θάλασσα και να συμμετάσχουν στις πολιτιστικές και αθλητικές εκδηλώσεις μας. Εμείς οι Μεσολογγίτες, από την πλευρά μας, ερχόμαστε στην όμορφη πόλη σας για ψώνια σε επιχειρήσεις που δεν υπάρχουν εδώ. Να πιούμε και εμείς τον καφέ μας στα πολλά και καλά μαγαζιά που έχετε και εσείς, όπως και εμείς. Είναι λοιπόν τουλάχιστον άδικο, να αναφέρεστε απαξιωτικά στους ανθρώπους του καθημερινού μόχθου, σε όποια πόλη και αν βρίσκονται όταν, για την όποια μελανή κατάσταση περιγράφετε, αποδεδειγμένα πλέον η πολιτική και οι πολιτικοί είναι εκείνοι που τα δημιουργούν.
Δεχόμαστε λοιπόν τη συγνώμη – που από μέσα σας λέτε – και σας συγχωρούμε. Φυσικά και σας περιμένουμε στο μικρό Μεσολόγγι για μια βόλτα στην πόλη, που θα σας δώσει την ευκαιρία να δείτε από κοντά κομμάτι της Ιστορίας της Ελλάδας και να μας δοθεί η ευκαιρία να αλλάξουμε τη γνώμη που έχετε για εμάς. Όσο για τον απλό κόσμο, τους περιμένουμε όπως πάντα στην όμορφη Τουρλίδα μας για μπανάκια καλοκαιρινά, στα ιαματικά λουτρά, στις εξορμήσεις μας στη λιμνοθάλασσα, στις βόλτες μας στις γύρω περιοχές, για υπέροχους μεζέδες στα εστιατόρια και τις ταβέρνες μας με ντόπια παραδοσιακά προϊόντα, στις ατέλειωτες ποδηλατάδες μας περιμένοντας το ηλιοβασίλεμα στο λιμάνι και τόσα άλλα που δεν είχατε την ευκαιρία να απολαύσετε έως τώρα στη ζωή σας, διότι ήσασταν απασχολημένος με το να λύνετε τα προβλήματα του κόσμου με τις πολιτικές σας προτάσεις.

Ιερή Πόλη Μεσολόγγι 14-02-2015
Με εκτίμηση
Για το Δ.Σ. του Συλλόγου Καταστημάτων Αναψυχής Μεσολογγίου
Ο Πρόεδρος                                           Ο Γεν.Γραμματέας
Αντώνης Λαμπρόπουλος                                   Πέτρος Σκαρμούτσος

Θέματα που ενδιαφέρουν

15 Σχόλια

 1. ΠΑΝΕ-6

  ΩΣ ΠΟΤΕ ΘΑ ΑΔΙΚΕΙΤΑΙ Η ΜΕΓΑΛΟΥΠΟΛΗ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑΠΛΑΣΙΑ ΠΛΥΘΗΣΜΙΑΚΑ Η ΜΑΡΤΥΡΙΚΗ ΠΟΛΗ ΤΟΥ ΑΓΡΙΝΙΟΥ Η ΠΟΛΗ ΤΗΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΤΙΚΟΥ ΑΓΩΝΑ ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΙΠΕ Ο ΑΝΩΘΙ ΣΥΛΛΟΓΟΣ. ΕΠΙΣΗΣ ΕΧΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΟΜΟΡΦΕΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ ΚΑΙ Η ΛΕΥΚΑΔΑ ΚΑΙ Η ΠΡΕΒΕΖΑ Η ΚΑΙ Η ΒΟΝΙΤΣΑ Κ.Ο.Κ.

  ΥΓ-ΕΥΡΩΠΗ ΠΑΝΙΚΟΣ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ

 2. Χαρούλης

  Να αποκατασταθεί επιτέλους αυτή η αδικία σε βάρος της Ιεράς (εξέτασης) Πόλεως του Μεσολογγίου.
  Ξεχάστε τη μαχη των Θερμοπυλών ως τη διδάσκουσα σε όλες τις στρατιωτικές σχολές του πλανήτη.
  Τη θέση της θα πάρει η μάχη της Κλείσοβας που οι άσχετοι της ιστορίας αμφιβάλουν αν την ξέρει κανείς πέρα από τη λιμνοθάλασσα.
  Το λυπηρό είναι πως βλέπεις νέα παιδιά να μπαίνουν σε διαδικασία ταμπουρώματος για να αποδείξουν την ανωτερώτητα της Αρίας Μεσολογγίτικης Σουβλομύτικης Φυλής και δεν κοιτάζουν λίγο πίσω για να δουν πως οι περισσότεροι της γενιάς τους και απόγονοι των Θερμοπυλών της Κλείσοβας(ιεροσυλία) είχαν επαναπαυτεί από την επιχείρηση 2χ2 σουβλατζίδικο για να ταίζουμε σαβούρα τους φοιτητές και τον στρατό και να τα οικονομάμε και από την είσπραξη ενοικίων από τις γκαρσονιέρες για τους φοιτητές( ο κάθε Μεσολογγίτης έχει και μια γκαρσονιέρα) Φυσικό είναι πως όταν κοπεί η τόσο εύκολη είσπραξη χρημάτων να αρχίζει το κλάμα και ο οδυρμός. Ο Παπαναστασίου εξαργυρώνει τις επιταγές του ως προς το κόμμα που τον ανάθρεψε πολιτικά και βγαίνει και λέει τις μαλακίες του. Εσείς τι κάνετε γι’ αυτό; Πήρατε τα καριοφύλλια;
  Κρίμα.
  Από τα απολιθώματα της χούντας θα το περίμενα αυτό, από νέους ανθρώπους όχι.

 3. Άρης13

  Η πιο μετριοπαθής, αξιοπρόσεκτη, άρτια, αντικειμενική και σωστά διατυπωμένη ανακοίνωση, ίσως με μια μικρή δόση υπερβολής ως προς τον Κιουταχή!
  Κατά τα άλλα εύγε στον Σύλλογο! Δεν διαχωρίζει Αγρινιώτες με Μεσολογγίτες και θεωρεί αυτονόητη τη συγγνώμη Παπαναστασίου.
  Δυστυχώς έτσι είναι για τους πολιτικούς και όσους έχουν εξουσία, από μια ανοησία που μπορείς να πεις πάνω στο λόγο μπορεί να προκαλέσεις ορυμαγδό ανακοινώσεων!

 4. ΑΓΡΙΝΙΟ ΔΩΣΕ ΠΟΝΟ !!!!!!

  Η ΚΑΤΡΑΚΥΛΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ…..ΤΙ ΚΙΟΥΤΑΧΗΣ ΤΙ ΤΟΥΡΚΑΛΒΑΝΟΙ;ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΚΟΥΒΕΝΤΑ.ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΜΕ ΑΝΥΠΟΜΟΝΗΣΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΤΩΝ ΚΟΜΜΩΤΩΝ (ΤΟ ΧΡΥΣΟ ΨΑΛΙΔΙ).ΤΕΛΙΚΑ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΣΑΝ ΝΟΜΟΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΙ ΚΑΙ Η ΕΥΘΥΝΗ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ΠΡΩΗΝ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑΣ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΕ ΝΑ ΣΗΚΩΣΕΙ ΤΟ ΒΑΡΟΣ .ΔΙΟΤΙ Η ΤΡΙΤΗ ΠΛΥΘΗΣΜΙΑΚΑ ΠΟΛΗ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ (ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ) ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑΠΑΙΞΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΟ ΡΟΛΟ ΣΤΗ ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΕΛΛΑΔΑ…..

  ΥΠ ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΣΑΣ ΣΑΣ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΙΣΤΟΡΙΚΕΣ ΣΑΣ ΑΝΑΜΝΗΣΕΙΣ
  ΕΜΕΙΣ ΠΡΟΧΩΡΑΜΕ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ

 5. ΠΑΝΕ-6

  ΠΑΝΤΕΛΩΣ ΓΡΑΦΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ. ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΤΟ ΑΓΡΙΝΙΟ ΝΑ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΕΙ ΤΟ ΔΙΚΙΟ ΤΟΥ.

 6. Κωνσταντίνος Σαμψών

  Είμαι κάτοικος Αγρινίου απο γεννήσεως και τολμώ να πώ οτι η δήλωση Παπαναστασίου ήταν ενα λάθος. Ανεξάρτητα τι ισχύει και τι οχι πιστεύω οτι προς το συμφέρον του νομού είναι να σταματήσουν αυτές οι βλακώδεις κόντρες μεταξύ των πόλεων.
  Η παραπάνω δήλωση του συλλόγου (εμένα με ικανοποιεί) πιστεύω οτι εξομαλύνει την τρέχουσα αντιπαράθεση και κάπου το πράγμα πρέπει να σταματήσει εκεί.

  ΜΗΝ ΑΝΑΡΩΤΙΕΣΤΕ ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΙ ΣΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ

  Αντί να ασχοληθούμε απο κοινού ολες οι πόλεις του νομού με το τι πρέπει να πράξουμε για να παει λίγο μπροστά αυτός ο άμοιρος νομός, καθόμαστε και ασχολούμαστε με βλακείες.

 7. rompi

  Είμαι και εγώ γέννημα θρέμμα Αγρινιώτης, όπου εργάζομαι στο Μεσολόγγι. Το μίσος για την πόλη μας που τρέφουν είναι τεράστιο. Απορώ από που πηγάζει τέτοιο μίσος για εμάς. Σε μια διένεξη με παράγοντες της πόλης (κάτι μπράβους του Κατσούλη, μέλη δικηγορικού συλλόγου, κάποιους αντιδημάρχους) μου είπαν : “εσύ δεν είσαι Έλληνας, είσαι Αγρινιώτης” (χρησιμοποιήσα πρώτο ενικό για ευκολία λόγου, ήμασταν περισσότεροι).
  Καταλαβαίνεις πως μας βλέπουν, μάλλον σαν βάρβαρους. Τιμή μας βέβαια, αλλά το κόμπλεξ, δεν το ξεχνάνε.
  Όσον αφορά την δήλωση του Παπαναστασίου, δε βλέπω που είναι το λάθος.
  Το λάθος είναι αυτών που κάνουν την τρίχα, τριχιά και προκείμενου να βγουν στην επιφάνεια (βλ. Καραπάνο, Κατσούλη) και να λύσουν τις πολιτικές διαφορές τους σε τοπικό επίπεδο, τα ρίχνουν στον Παπαναστσίου.
  Δήμαρχε γέρα, Αγρίνιο γερά.
  Ελλάς ευρώπη Παναιτωλικός.

 8. ΠΑΝΕ-6

  ΕΠΙΣΗΣ ΠΟΛΛΟΙ ΠΟΥ ΣΧΟΛΙΑΖΕΤΕ ΕΔΩ ΕΜΦΑΝΩΣ ΔΕΝ ΞΕΡΕΤΕ ΤΑ ΠΕΡΙ ΤΟΠΙΚΩΝ.ΤΟ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ ΠΡΟΤΙΜΑ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΤΟ ΑΓΡΙΝΙΟ. ΚΛΑΣΣΙΚΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΤΟ ΕΦΕΤΕΙΟ ΟΠΟΥ ΣΥΝΤΑΧΘΗΚΑΝ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΤΡΑ ΣΟΥ ΛΕΕΙ ΕΦΟΣΟΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ ΑΣ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΣΤΟ ΝΟΜΟ. ΟΠΟΤΕ ΚΑΙ ΛΙΓΑ ΕΙΠΕ Ο ΠΑΠΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΣΤΑ ΧΑΡΤΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ, ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΕ ΠΡΑΞΕΙΣ, ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΗ ΣΥΝΤΡΙΠΤΙΚΗ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΩΝ 100.000 ΚΑΙ ΠΛΕΟΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΟΥΠΟΛΗΣ ΚΑΙ ΠΙΟ ΑΔΙΚΗΜΕΝΗΣ ΠΟΛΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ.Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΚΥΡΙΕ ΚΑΤΣΟΥΛΗ ΚΑΙ ΚΑΡΑΠΑΝΟ. ΟΧΙ ΑΝΟΡΘΟΛΟΓΙΚΕΣ ΠΡΟΣΔΟΚΙΕΣ.Η ΚΟΜΩΠΟΛΗ ΤΟΥ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΟΤΙ ΟΝΤΩΣ ΤΗς ΑΝΑΛΟΓΕΙ, ΤΟ ΙΔΙΟ ΝΑ ΙΣΧΥΣΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΚΗ ΚΑΙ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΗ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΤΟ ΑΓΡΙΝΙΟ.

 9. ΠΑΝΕ-6

  ΑΡΗΣ 13 ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΡΟΣΒΟΛΕΣ ΚΑΡΑΠΑΝΟΥ ΚΑΤΣΟΥΛΗ ΓΑΡΓΑΡΑ.ΕΙΧΕ ΣΥΝΗΘΗΣΕΙ ΣΤΗΝ ΑΝΥΠΑΡΞΙΑ ΤΟΥ ΜΟΣΧΟΛΙΟΥ.ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΔΕΝ ΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΠΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ ΑΛΛΑ ΜΑΣ ΕΞΕΠΛΗΞΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΑ.

 10. Άρης13

  ΠΑΝΕ-6 φάσκεις και αντιφάσκεις και συνακόλουθα οδηγείσαι σε ανόητα λάθη.
  Προφανώς ο Κατσούλης είναι ο πιο γραφικός και χειρότερος δήμαρχος του νομού τα τελευταία 20 χρόνια και σίγουρα μας προσέβαλε με την ανακοίνωσή του!
  Όμως, το να ρίχνεις την ευθύνη για τα όποια προβλήματα της πόλης σου στο Μεσολόγγι, από το οποίο ο ίδιος ο Παπαναστασίου ζητούσε ΨΗΦΟ (το γράφω με κεφαλαία για να το καταλάβεις!!!!) μέχρι πριν 2,5 χρόνια για να ικανοποιήσεις κάτι Αγρινιώτες σαν και εσένα προφανώς εμένα δε μου λέει κάτι. Ψευτομαγκιά είναι και επικοινωνιακά τρικ της κακιάς ώρας, ουσία θέλω όπως λες και εσύ εξάλλου! Και όχι να καθόμαστε να τσακωνόμαστε με το Μεσολόγγι και τους κατοίκους της, γιατί στην τελική δεν είμαστε εχθροί!

  Υ.Γ. Τέλος, επειδή προκαλείς και δημιουργείς εντυπώσεις και θυμήθηκες το Εφετείο, σου επισυνάπτω αυτό το λινκ από το εν λόγω σάιτ που σχολιάζουμε, για να σου “φρεσκάρω” τη μνήμη για τις διεκδικήσεις και ποιος έφερε το εφετείο στο Αγρίνιο!

  http://www.agrinionews.gr/%CF%87-%CE%BA%CE%B1%CF%83%CF%84%CE%B1%CE%BD%CE%AF%CE%B4%CE%B7%CF%82%CF%84%CE%BF-%CE%B5%CF%86%CE%B5%CF%84%CE%B5%CE%AF%CE%BF-%CE%B8%CE%B1-%CE%BB%CE%B5%CE%B9%CF%84%CE%BF%CF%85%CF%81%CE%B3%CE%AE%CF%83/

 11. ΠΑΝΕ-6

  ΓΝΩΡΙΖΩ ΑΠΟ ΠΡΩΤΟ ΧΕΡΙ ΑΓΑΠΗΤΕ ΤΙ ΓΡΑΦΩ ΚΑΙ ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΤΟ ΦΙΛΟ ROMPI 1000%. ΕΠΙΣΗΣ ΝΑ ΦΡΕΣΚΑΡΕΙΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΤΗ ΜΝΗΜΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΔΕΙΣ ΠΟΣΟ ΤΑΠΕΙΝΩΘΗΚΕ ΤΟ ΑΓΡΙΝΙΟ ΕΠΙ ΜΟΣΧΟΛΙΟΥ, ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ,ΑΕΡΟΠΟΡΙΑ,ΣΥΝΔΕΣΗ ΜΕ ΙΟΝΙΑ,ΠΑΡΚΟ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ ΤΑ ΚΑΚΩΣ ΚΕΙΜΕΝΑ ΤΗΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ. ΝΑΙ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΒΟΗΘΗΣΕ ΑΛΛΑ Ο ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΗΤΑΝ ΠΟΥ ΑΠΕΔΕΙΞΕ ΤΟ ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ ΠΟΥ ΤΟ ΜΕΣΟΛΛΟΓΓΙ ΣΕ ΑΓΑΣΤΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΠΑΤΡΑ ΚΑΙ ΝΑΥΠΑΚΤΟ ΑΡΝΙΟΤΑΝ!!!ΕΠΙΣΗΣ ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΣ ΑΛΛΑ ΟΡΘΟΛΟΓΙΣΤΗΣ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΨΕ ΜΕ Ο ROMPI ΤΑ ΕΙΠΕ ΟΛΑ. Ο ΠΑΠΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ ΕΙΠΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ.

 12. ΠΑΝΕ-6

  ΕΠΙΣΗΣ ΠΟΛΛΟΙ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΤΑΙ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΣΥΓΝΩΜΗ ΚΙΟΛΑΣ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΙΡΩΝΕΥΤΩ ΚΑΝΕΝΑΝ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ,ΣΕΒΟΜΑΙ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΤΟΥΣ ΑΛΛΑ ΒΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙΤΑΙ ΣΤΟ ΑΓΡΙΝΙΟ? ΑΡΗΣ 13 ΒΓΕΣ ΣΕ ΕΝΑ ΚΑΦΕΝΕΙΟ ΚΑΙ ΜΙΛΑ ΘΕΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΟΣΧΟΛΙΟ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΘΑ ΑΚΟΥΣΕΙΣ…ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΕΛΑ ΝΑ ΤΑ ΞΑΝΑΣΥΖΗΤΗΣΟΥΜΕ. ΟΠΩΣ ΜΟΥ ΕΛΕΓΕ Ο ΑΛΛΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΕΔΩ ΔΕΝ ΤΟΝ ΒΡΙΖΕΙ ΟΛΗ Η ΠΟΛΗ. Ο ΑΛΛΟΣ ΕΓΡΑΦΕ ΠΑΝΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΕΙΡΑΙΑΣ…ΚΑΛΑ ΚΡΑΣΙΑ…ΜΑΛΛΟΝ ΝΟΜΙΖΕ ΟΤΙ ΕΓΡΑΦΕ ΑΛΛΟΥ ΣΕ ΚΑΝΑ SITE ΑΛΛΟ. ΜΑΛΛΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΙ ΚΑΙ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΖΑΛΙΣΕΙ Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ ΜΑΣ ΧΕΧΕ.

 13. pamfilos

  ΠΑΝΕ-6 ΕΙΣΑΙ ΑΛΛΟΥ ΝΤΑΛΛΟΥ…. ΔΕΝ ΥΠΟΣΤΗΡΊΖΕΙΣ ΤΟ ΑΓΡΙΝΙΟ ΑΛΛΑ ΤΟΝ ΠΑΠΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΠΛΕΟΝ ΑΠΌ ΤΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΣΟΥ… ΤΙ ΣΧΕΣΗ ΕΧΕΙ Ο ΜΟΣΧΟΛΙΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΡΚΟ ΣΕ ΕΝΑ ΑΡΘΡΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΠΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ…?
  ΜΗΠΩΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΚΟΤΕΙΝΗ ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ ΚΑΙ Ο ΜΟΣΧΟΛΙΟΣ ΕΒΑΛΕ ΤΟΝ ΚΑΡΑΠΑΝΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΤΕΣ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ????
  ΑΜΑΝ ΠΙΑ ΜΕ ΤΑ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ ΤΟΥ ΠΑΠΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ ΠΟΥ ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΝ ΘΕΤΙΚΑ ΤΗΝ ΚΑΘΕ ΒΛΑΚΕΙΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ!
  ΕΛΕΟΣ, ΚΑΤΑΝΤΑΤΕ ΓΡΑΦΙΚΟΙ, ΣΑΣ ΒΑΡΕΘΗΚΑΜΕ!

 14. ΠΑΝΕ-6

  ΠΑΜΦΙΛΕ ΕΙΜΑΙ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΤΟΣΕΣ ΚΑΙ ΤΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΕΧΩ ΚΡΙΝΕΙ ΑΡΝΗΤΙΚΑ ΤΟΝ ΠΑΠΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ ΔΕΝ ΤΑ ΕΙΔΕΣ ΑΥΤΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ? ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΤΟΝ ΜΟΣΧΟΛΙΟ ΟΠΩΣ ΤΟΝ ΕΚΡΙΝΕ ΚΑΙ Ο ΑΓΡΙΝΙΩΤΙΚΟΣ ΛΑΟΣ.ΠΡΩΤΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΕΙΣ ΔΙΑΒΑΣΕ ΤΑ ΑΝΩΘΕΝ ΣΧΟΛΙΑ ΣΕ ΠΟΙΟΝ ΚΑΙ ΠΩΣ ΑΠΑΝΤΑΩ. ΤΩΡΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΟΥ ΝΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΕΙΣ ΕΞ ΙΔΙΩΝ ΤΑ ΑΛΛΟΤΡΙΑ. ΣΕ ΠΑΡΑΔΙΔΩ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ.Ο ROMPI ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΑΥΤΗ ΚΑΙ ΤΑ ΕΙΠΕ ΧΥΜΑ ΚΑΙ ΝΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΓΚΛΗΜΑ ΠΟΥ Ο ΠΑΠΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ ΕΙΠΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ.ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΩΡΑ ΝΑ ΤΟΝ ΚΡΕΜΑΣΟΥΜΕ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΗΣ …ΕΛΕΟΣ.

 15. ΠΑΝΕ-6

  ΕΠΙΣΗΣ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΔΙΧΑΣΜΟΥ, ΤΕΛΙΚΗ ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΡΜΟΖΕΙ ΝΑ ΤΣΑΚΩΝΟΜΑΣΤΕ ΜΕ ΜΙΑ ΚΟΜΩΠΟΛΗ ΑΛΛΑ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΟΥ ΤΑΧΑ ΚΟΠΤΕΣΘΑΙ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ ΕΝΩ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΤΑ ΚΙΝΗΤΡΑ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΑ… ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΣΑΣΤΑΝ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΣΤΟ ΜΕΣΟΛΛΟΓΓΙ ΟΤΑΝ ΚΕΡΔΙΣΕ Ο ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΒΟΛΟΥ ΚΑΙ ΑΝΕΒΗΚΕ Α ΕΘΝΙΚΗ ΝΑ ΑΚΟΥΓΑΤΕ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΤΩΝ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΤΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΑΓΡΙΝΙΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟ ΜΑΣ…ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΘΑ ΛΕΓΑΤΕ…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.