Παρασκευή, 26 Φεβρουαρίου, 2021

Πως εξηγεί ο Σταυροθανάσης τη διακοπή της συνεργασίας με τον ΑΟ Αγρινίου

Πως εξηγεί ο Σταυροθανάσης τη διακοπή της συνεργασίας με τον ΑΟ Αγρινίου

a36bd3adf7c017ff99a051ad4c462e29_XLΟ Θόδωρος Σταυροθανάσης με επιστολή του στο basket247 καταθέτει την άποψη του για τα τελευταία γεγονότα που έφεραν και την απόλυση του από την ομάδα του Α.Ο. Αγρινίου μόλις 25 μέρες μετά την έναρξη της προετοιμασίας. Aναφέρει:

Επειδή τις τελευταίες μέρες ακούω πολλά αισθάνθηκα την ανάγκη να μιλήσω βάζοντας τα πράγματα στην θέση τους.
Το προηγούμενο καλοκαίρι δέχθηκα το ‘’στενό μαρκάρισμα’’ της διοίκησης του Α.Ο. Αγρινίου. Μου ζήτησαν να τους βοηθήσω αναλαμβάνοντας την ομάδα σε μια πολύ δύσκολη περίοδο που είχε βρεθεί χωρίς ουσιαστικά κανένα παίκτη στο ρόστερ. Δέχθηκα αφήνοντας την ομάδα και μεγάλη μου αγάπη την Γ.Ε. Αγρινίου αφενός για να βοηθήσω τη μοναδική εκπρόσωπο της πόλης μας σε Εθνική κατηγορία και αφετέρου έχοντας και εγώ τις προσωπικές μου φιλοδοξίες.
Μετά από μεγάλη προσπάθεια όλων καταφέραμε γρήγορα να δημιουργήσουμε από το μηδέν ένα αξιόλογο σύνολο παικτών που όπως καταλαβαίνει και ο πλέον αδαής χρειαζόταν χρόνο για να εξελιχθεί σε μια καλή ομάδα. Άλλωστε και το πλάνο του συλλόγου ήταν η πρώτη χρονιά σε έναν άγνωστο βόρειο όμιλο να είναι ‘’χρονιά’’ γνωριμίας (μεταβατική) και την επόμενη να ‘’χτυπήσουμε’’. Η προετοιμασία ξεκίνησε στις 25 Αυγούστου με πολλή δουλειά πρωί- απόγευμα. 20-21/9 ζήτησα από τους ανθρώπους της διοίκησης να σκεφθούν το ενδεχόμενο αντικατάστασης ενός παίκτη (Γκόβας). Οι λόγοι που το έκανα δεν είχαν να κάνουν με την αγωνιστική ποιότητα του αθλητή. Επίσης μια σημαντική λεπτομέρεια ήταν πώς ο συγκεκριμένος παίκτης όπως ενημερώθηκα είχε λάβει προκαταβολικά αρκετά χρήματα από το συμβόλαιο του καθώς και επιταγές.
Μετά το συγκεκριμένο τουρνουά (Μεσολόγγι) και περίπου ένα μήνα σκληρής δουλειάς στο γήπεδο, δύο άνθρωποι της διοίκησης (Γερμανός-Τσιαμάκης) με κάλεσαν και μου ανακοίνωσαν την ‘’λύση’’ της συνεργασίας μας ακούγοντας μια μέρα πριν τα παράπονα προς το άτομο μου τριών αθλητών (Γκόβας-Μήτσου- Τσιρώνης) και κρίνοντας σκόπιμο να τα υιοθετήσουν. Ο καθένας μπορεί να βγάλει τα συμπεράσματα του.
Αυτό που εγώ έχω να πω είναι καλή επιτυχία στην ομάδα ώστε να φθάσει στους αγωνιστικούς της στόχους και καλή δύναμη στον νέο της προπονητή Γιάννη Διαμαντάκο που οι σχέσεις μας είναι άριστες. Αυτά και ένα μεγάλο ευχαριστώ για την φιλοξενία.

basket247.gr

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.