Τετάρτη, 21 Απριλίου, 2021

Πως περιγράφει η Χρυσή Αυγή τα γεγονότα του Αιτωλικού

Πως περιγράφει η Χρυσή Αυγή τα γεγονότα του Αιτωλικού
Ο Κ.Μπαρμπαρούσης στον τοπο των συμβάντων

Νύχτα τρόμου στο Αιτωλικό – «Ευπαθείς» τραυμάτισαν τρεις κατοίκους με καραμπίνες!:Με αυτόν τον τίτλο περιγράφει η Χρυσή Αυγή στο διαδικτυακό της τόπο τα γεγονότα του Αιτωλικού. Η Χρυσή Αυγή κριτικάρει και τη στάση της Αστυνομίας. “Αυτή η κατάσταση δεν μπορεί να συνεχιστεί για πολύ…” αναφερει:

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ Η ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ:

Αιματηρές συμπλοκές κατοίκων του Αιτωλικού και μελών της γνωστής «ευπαθούς» ομάδας έγιναν τις νυχτερινές ώρες στο Αιτωλικό Αιτωλοακαρνανίας

Πιο συγκεκριμένα, οι «ευπαθείς» που διαμένουν σε καταυλισμό-άβατο για την αστυνομία, κοντά στο Κέντρο Υγείας του Αιτωλικού, πυροβόλησαν με κυνηγετικά όπλα τους κατοίκους, με αποτέλεσμα να υπάρξουν τρεις τραυματίες. Ο ένας εξ’ αυτών είναι τραυματισμένος σοβαρά, στα πλευρά και στην κοιλιακή χώρα, και πιθανότατα θα χρειαστεί να νοσηλευτεί σε Μονάδα Εντατικής Θεραπείας. Αργότερα, οι «ευπαθείς» έκλεισαν το δρόμο μπροστά από το Κέντρο Υγείας (επαρχιακή οδός Αιτωλικού-Αστακού) και άναψαν φωτιές σε κάδους σκουπιδιών με ξερά κλαδιά, ενώ κράδαιναν απειλητικά καδρόνια και σιδεροσωλήνες. Σίγουρα, πολλοί εξ’ αυτών είχαν και όπλα. Στο σημείο αυτό εμφανίστηκαν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις, οι οποίες πήραν θέση ανάμεσα στους «ευπαθείς» και στους αγανακτισμένους κατοίκους, που εν τω μεταξύ πλήθαιναν. Στο πλευρό των κατοίκων στάθηκε ο βουλευτής Αιτωλοκαρνανίας της Χρυσής Αυγής, Κωνσταντίνος Μπαρμπαρούσης.
Προς γενική κατάπληξη, η αστυνομία με διάφορες δικαιολογίες (προφανώς κατόπιν άνωθεν εντολής του υπουργού…) δεν προχώρησε σε επέμβαση στο «άσυλο» των «ευπαθών», ώστε να συλλάβει τους κουμπουροφόρους που αποπειράθηκαν να δολοφονήσουν τους κατοίκους του Αιτωλικού. Στις εντονότατες διαμαρτυρίες των κατοίκων, ο επικεφαλής της αστυνομίας απάντησε ότι περιμένει να… συλλέξει στοιχεία για τους «ευπαθείς» που πυροβολούσαν και θα επέμβει τις… πρωινές ώρες.Τελικά, όταν έγιναν οι έλεγχοι και οι συλλήψεις (Ω, του θαύματος) τα πειστήρια είχαν εξαφανιστεί! Να τονίσουμε πως τον τελευταίο καιρό οι επιθέσεις από Ρομά σε ηλικιωμένους, οι κλοπές, αλλά και το εμπόριο όπλων και ναρκωτικών έχει γίνει καθημερινό φαινόμενο.

Αυτή είναι η Ελλάδα της μνημονιακής συγκυβέρνησης της… Νεοδημοκρατικής Αριστεράς! Να λαμβάνει εντολές η αστυνομία να προστατεύει οπλοφόρους που πυροβολούν στο ψαχνό! Αλλά, αυτή η κατάσταση δεν μπορεί να συνεχιστεί για πολύ…

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.