Κυριακή, 25 Οκτωβρίου, 2020

Πόντες: Είμαστε αρκετά κοντά σε παίκτες!

sup-pontesΤο… ταμείο του Πόντες για την προετοιμασία του Παναιτωλικού

Το γεγονός ότι ο Παναιτωλικός είναι κοντά σε μεταγραφικές κινήσεις, αλλά και την ανάγκη βελτίωσης ειδικά επιθετικά τόνισε ο τεχνικός του Παναιτωλικού Λιονέλ Πόντες μετά την λήξη του φιλικού με τον Ηρακλή που σήμανε και την ολοκλήρωση της προετοιμασίας στο Καρπενήσι!

Για την εικόνα του Παναιτωλικού στο φιλικό με τον Ηρακλή: «Για φιλικό προετοιμασίας έγινε ένα πολύ καλό ματς κι από τις δύο ομάδες. Στο πρώτο ημίχρονο είδαμε ότι είχαμε τον έλεγχο και αμυντικά δεν αντιμετωπίσαμε κανένα πρόβλημα, αλλά επιθετικά είχαμε πρόβλημα στην τελική πάσα ώστε να κάνουμε τις κινήσεις που έχουμε δουλέψει στις προπονήσεις. Στο δεύτερο ημίχρονο μας βγήκαν σε καλύτερο ποσοστό. Αν και δεχτήκαμε νωρίς γκολ, αντιδράσαμε και όσο περνούσε το ημίχρονο γινόμασταν όλο και καλύτεροι. Στο τέλος φάνηκε ότι ήμασταν πιο δυνατοί από τον αντίπαλο».

Για το… ταμείο μετά την ολοκλήρωση του βασικού σταδίου προετοιμασίας στο Καρπενήσι: «Από την στιγμή που είμαστε περίπου 3.5 εβδομάδες από την έναρξη των προπονήσεων κι έχοντας τον ίδιο χρόνο έως την σέντρα του πρωταθλήματος θεωρώ ότι η ομάδα αυτή την στιγμή είναι σε ένα αρκετά καλό στάδιο. Αμυντικά είδαμε σήμερα ήμασταν καλοί, σταθεροί και στην πίεση που εφαρμόσαμε στο πρώτο μέρος.

Στην επίθεση έχουμε να βελτιώσουμε πολλά πράγματα. Έτσι κι αλλιώς είναι το πιο δύσκολο κομμάτι σε όλες τις ομάδες για να βγουν οι αυτοματισμοί των προπονήσεων. Θέλουμε μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα στην τελική πάσα αλλά γενικά θα έλεγα ότι το ισοζύγιο είναι θετικό».

Για τα μεταγραφικά ζητήματα και τους νεαρούς παίκτες ο Λιονέλ Πόντες τόνισε: «Υπάρχουν κάποιοι παίκτες που είμαστε αρκετά κοντά, αλλά από την στιγμή που δεν έχουν κάτι τελικό δεν μπορούμε να πούμε κάτι παραπάνω. Όσο αφορά τους νεαρούς, είναι σημαντικό που τους έχουμε μαζί μας στην προετοιμασία. Τους αξιολογήσαμε. Είναι παίκτες που μπορούν να αποτελέσουν το… αύριο του Παναιτωλικού.

Έχει γίνει αξιολόγηση αυτών των παικτών και έχουμε στο πλάνο μας κάποιοι να προπονούνται με την πρώτη ομάδα και να πάρουν παιχνίδια με την Κ20 κι αν υπάρξει κάποια ευκαιρία δεν έχω κανένα πρόβλημα να τους βάλω στην φωτιά. Από την στιγμή που έχουν ποιότητα και ωριμότητα για να ανταπεξέλθουν στις αυξημένες απαιτήσεις της ομάδας».

gazzetta.gr

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.