Σάββατο, 8 Μαΐου, 2021

«Πόσο καλά γνωρίζεις τα παιδιά σου;»

«Πόσο καλά γνωρίζεις τα παιδιά σου;»


Στα πλαίσια του κύκλου των ομιλιών που πραγματοποιεί η Σχολή Γονέων της Μητροπόλεως Αιτωλίας και Ακαρνανίας, έλαβε χώρα και η χθεσινή ομιλία του Μητροπολίτη Σισανίου και Σιατίστης κ. Παύλου. Θέμα της ομιλίας: «πόσο καλά γνωρίζεις τα παιδιά σου;»

Στην εκδήλωση έδωσαν το παρόν πολλοί ιερείς καθώς και ο Μητροπολίτης Αιτωλίας και Ακαρνανίας κ. Κοσμάς. Την αρχή έκανε η πρόεδρος της σχολής γονέων κ.Αλεξάνδρα Καντάνη, με μία μικρή εισαγωγή στο θέμα και με παρουσίαση των βιογραφικών στοιχείων του Μητροπολίτη κ. Παύλου.

Ακολούθησε η ομιλία του Μητροπολίτη ο οποίος εξήγησε πως αυτό το θέμα θα πρέπει να είναι πάντα υπό έρευνα για τους γονείς ,όσο προκλητικό και αν είναι για τους ίδιους να ακούν ότι ίσως δεν γνωρίζουν το παιδί τους τόσο καλά όσο ενδεχομένων νομίζουν. «Τα παιδιά μας βασανίζονται τώρα πια με τις δύσκολες αυτές συνθήκες που επικρατούν στην πατρίδα μας » είπε χαρακτηριστικά. Ο Σεβασμιότατος μίλησε διεξοδικά για το θέμα της απομάκρυνσης των νέων από την εκκλησία και πιο μερίδιο ευθύνης έχουν σε αυτό οι γονείς.

Η αίθουσα του Μεγάρου ήταν γεμάτη με γονείς αλλά και και νέους ανθρώπους που άκουγαν την ομιλία του Μητροπολίτη κ. Παύλου με προσήλωση.

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.