Κυριακή, 24 Ιανουαρίου, 2021

Πότε…ή ποτέ;

Πότε…ή ποτέ;

Ο Σύλλογος Αγρινιωτών Φοιτητών & Νέων Αθήνας θα πραγματοποιήσει την Τετάρτη 30 Απριλίου εκδήλωση με θέμα : «Σημαντικά ζητήματα για την αναπτυξιακή πορεία του τόπου μας». Η εν λόγω εκδήλωση θα λάβει χώρα στο Παπαστράτειο Μέγαρο της Γυμναστικής Εταιρείας Αγρινίου και θα ξεκινήσει στις 7 μ.μ. Τα θέματα τα οποία θα τεθούν αφορούν το Πανεπιστήμιο, το Νοσοκομείο, την Εκτροπή, το Εφετείο και τον Παναιτωλικό. Για το καθένα από τα προαναφερθέντα ζητήματα, ομιλητές θα είναι αντίστοιχα οι εξής:
Παπαγεωργίου Γεώργιος (Καθηγητής, Αντιπρύτανης Πανεπιστημίου Ιωαννίνων)
Γαλανόπουλος Κων/νος (Πρόεδρος Νοσοκομειακών Ιατρών Αιτ/νίας, Πρόεδρος Ιατρικού Συλλόγου Αγρινίου)
Ιωάννου Νίκος (Μέλος της Πανελλαδικής Κίνησης Ενάντια στην Εκτροπή του Αχελώου)
Ζώης Ανδρέας (Πρόεδρος Δικηγορικού Συλλόγου Αγρινίου)
Σταρακάς Βασίλης (Πρόεδρος Πολιτιστικού Συλλόγου Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών Παναιτωλικού)
Συντονιστής της εκδήλωσης θα είναι ο δημοσιογράφος Μάκης Μάκκας, ενώ χαιρετισμούς θα απευθύνουν στην αρχή ο πρόεδρος του συλλόγου Ανδρέας Μπρέσιακας και ο δήμαρχος Αγρινίου Παύλος Μοσχολιός. Αντί διαλείμματος θα προβληθεί σύντομο οπτικοακουστικό αφιέρωμα για την ιστορία του Αγρινίου και της ευρύτερης περιοχής, την επιμέλεια του οποίου έχει αναλάβει ο Γραμματέας του συλλόγου Λίνος Υφαντής.
Σκοπός της συγκεκριμένης εκδήλωσης είναι τα μέλη του συλλόγου, και όχι μόνο, να ενημερωθούν από εκπροσώπους των αρμόδιων φορέων για το εάν και πότε θα υλοποιηθούν τα πάγια αναπτυξιακά αιτήματα των πολιτών του Αγρινίου και του νομού. Παράλληλα, οι ομιλητές θα εκθέσουν τα πλεονεκτήματα αλλά και τα μειονεκτήματα (περίπτωση εκτροπής) που θα επιφέρει για τον τον τόπο μας η ενδεχόμενη υλοποίησή τους, κάνοντας αναφορά στις προοπτκές ανάπτυξης που προσφέρει το καθένα.

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.