Κυριακή, 1 Νοεμβρίου, 2020

Π. Καμμένος: Δεν φοβάται ο ελληνικός λαός

po-kamenos-dimopsifisma1Ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων και υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος ψήφισε στη Γλυφάδα, στο 1986-ο εκλογικό τμήμα, στο κτίριο του 2-ου Δημοτικού Σχολείου.

Μετά την άσκηση του εκλογικού του δικαιώματος, δήλωσε:

«Ο ελληνικός λαός σήμερα πήρε τη δική του απόφαση, δημοκρατικά, ψηφίζοντας αν θα συνεχιστεί η πολιτική της λιτότητας ή θα σταματήσει η πολιτική της λιτότητας και θα συνεχίσουμε μία ευρωπαϊκή πορεία σε μία Ευρώπη όπως τη χάραξαν οι ιδρυτές της, ο Σούμαν, ο Κωνσταντίνος Καραμανλής, ο Αντενάουερ και όχι μία Ευρώπη της κατάργησης των εθνών – κρατών.

Ο ελληνικός λαός, λοιπόν, κυρίαρχα αποφασίζει, σε πείσμα όσων προσπάθησαν να τον τρομοκρατήσουν από τα μέσα ενημέρωσης. Πολλά εξ αυτών παραβίασαν ακόμα και τις εκλογικές συνθήκες. Είδαμε εκπομπές να συνεχίζονται και 40 λεπτά μετά τη λήξη του προκαθορισμένου χρόνου. Είδαμε να γίνονται διάφορες δήθεν αναλύσεις, απειλώντας τους Έλληνες και τις Ελληνίδες με έξοδο από το ευρώ, με κλειστά ΑΤΜ, τα οποία όπως φάνηκε ξεκάθαρα τα έκλεισε η ίδια η αντιπολίτευση – το ομολόγησε – με απειλές για δήθεν «κουρέματα» καταθέσεων που δεν προκύπτουν από πουθενά και με διάφορα σενάρια τρόμου.

Δεν φοβάται ο ελληνικός λαός. Μην ξεχνάμε ότι σε αυτή τη χώρα γεννήθηκε η Δημοκρατία και η Δημοκρατία δίνει το δικαίωμα στους πολίτες να αποφασίζουν εκείνοι και όχι αυτοί που θέλουν να καθυποτάξουν τους λαούς και τα κράτη».

po-kamenos-dimopsifisma2 po-kamenos-dimopsifisma3

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.