Τρίτη, 2 Μαρτίου, 2021

Π.Μοσχολιός: “Ο Δήμος δεν μπορεί να εμπλακεί θεσμικά στην ΠΑΕ Παναιτωλικός”

Π.Μοσχολιός: “Ο Δήμος δεν μπορεί να εμπλακεί θεσμικά στην ΠΑΕ Παναιτωλικός”

Tη θετική συμβολή του Φώτη Κωστούλα και την προσφορά του στον Παναιτωλικό επισημαίνει σε δήλωση του ο Δήμαρχος Αγρινίου Παύλος Μοσχολιός αμέσως μετά τη συνάντηση που είχε μαζί του το μεσημέρι, χαρακτηρίζοντας την αποχώρησή του από την προεδρία της ομάδας ως πλήγμα για τον ιστορικό σύλλογο. Παράλληλα, υπογραμμίζει ότι ο Δήμος δεν έχει καμιά δυνατότητα θεσμικής εμπλοκής στην ΠΑΕ, τονίζοντας όμως ότι θα σταθεί δίπλα σε οποιοδήποτε διοικητικό σχήμα προκύψει. Αναλυτικά η δήλωση του κ. Μοσχολιού έχει ως εξής:

«H ανακοίνωση της παραίτησης του Δ.Σ. της ΠΑΕ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ και η αποχώρηση του μεγαλομετόχου και Προέδρου της ΠΑΕ, κ. Φώτη Κωστούλα αποτελεί πλήγμα για τον ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟ και τον αθλητισμό της περιοχής μας.
Η προσφορά του όλα αυτά τα χρόνια υπήρξε μεγάλη και αναμφισβήτητη, με κορυφαία στιγμή την άνοδο της ομάδας μας στην Α΄Εθνική αλλά και με την δημιουργία σύγχρονων αθλητικών υποδομών.
Στα εφτά χρόνια της παρουσίας του στην προεδρεία της ΠΑΕ προήγαγε μια διαφορετική κουλτούρα στο ποδόσφαιρο και τον αθλητισμό.
Είναι προφανές ότι ο Δήμος Αγρινίου δεν έχει καμιά δυνατότητα θεσμικής εμπλοκής στην ΠΑΕ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ, ωστόσο θα σταθεί δίπλα σε οποιοδήποτε διάδοχο διοικητικό σχήμα προκύψει, για το καλό της ομάδας μας, όπως πάντα έπραττε».

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.