Δευτέρα, 10 Αυγούστου, 2020

Ρήγμα στην παράταξη Πορφύρη- Προς υποψηφιότητα ο Μπαλατσός

θερμοΤην πρόθεσή του να ηγηθεί συνδυασμού ανακοίνωσε, από το βήμα της συγκέντρωσης της παράταξης της δημοτικής αντιπολίτευσης Θέρμου, την Κυριακή 5 Ιανουαρίου 2014, ο δημοτικός σύμβουλος του συνδυασμού του κ. Πορφύρη και Πρόεδρος του Κέντρου Αθλητισμού, Πολιτισμού και Περιβάλλοντος κ. Κων/νος Μπαλατσός. Ο κ. Μπαλατσός δήλωσε ότι έχει την ικανότητα , την πείρα και τις γνώσεις, ώστε να μπορέσει να ηγηθεί ενός ψηφοδελτίου υπό την προϋπόθεση ότι θα είναι συναινετικό και ενωτικό.
Ο κ. Κων/νος Μπαλατσός ,συνταξιούχος ανώτατος Αξιωματικός της Ελληνικής Αστυνομίας την υπηρέτησε 33 σχεδόν έτη ,ανέβηκε όλα τα σκαλοπάτια της ιεραρχίας και έφτασε ως το βαθμό του Αντιστρατήγου. Υπηρέτησε ως Διοικητής μάχιμων μονάδων πρώτης γραμμής και ως Ταξίαρχος είχε την ευθύνη της Διεύθυνσης Αστυνομίας δυτικής Αττικής , κατά τη διάρκεια των Ολυμπιακών Αγώνων.
Στο Δήμο εξελέγη με το ψηφοδέλτιο του Δημάρχου κ. Πορφύρη και ανέλαβε την προεδρία του Κέντρου Αθλητισμού, Πολιτισμού και Περιβάλλοντος. Διακρίθηκε για τη δράση του και για την πετυχημένη εκδήλωση των γιορτών μνήμης του Πατροκοσμά.

Θέματα που ενδιαφέρουν

1 Σχόλιο

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.