Τρίτη, 2 Μαρτίου, 2021

ΡΑΧΗΛΙΑΡΙΚΟ! Απίστευτη πλάκα στη Ραχήλ Μακρή στο διαδίκτυο

ΡΑΧΗΛΙΑΡΙΚΟ! Απίστευτη πλάκα στη Ραχήλ Μακρή στο διαδίκτυο

raxiliarikoΜετά τη βόμβα που έριξε η Ραχήλ Μακρή πως αν η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα διακόψει την χρηματοδότηση στην Ελλάδα τότε η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ θα τυπώσει χρήματα, οι χρήστες του διαδικτύου «τύπωσαν» το νέο χιλιάρικο!

Το νέο χαρτονόμισμα ονομάζεται Ραχηλιάρικο με το πρόσωπο της Ραχήλ Μακρή στη θέση εκείνου της Μπουμπουλίνας. Όπως ήταν αναμενόμενο η φωτογραφία με το χαρτονόμισμα έχει γίνει ήδη viral στα social media.

Θυμίζουμε ότι την Πέμπτη, σε προσωπική της διαφωνία με ανθυποψήφιό της σε τοπικό κανάλι της Κοζάνης, η κα Μακρή ανέφερε ότι σε περίπτωση που διακόψει τη χρηματοδότηση προς την Ελλάδα η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα, θα ενεργοποιηθεί το emergency του ELA και “θα μπορούμε να κόψουμε μόνοι μας ευρώ στην Τράπεζα της Ελλάδος μέχρι 100 δισ. ευρώ”.”Γιατί δεν κόβουν 300 δισ. για να μηδενίσουν και το χρέος;” ήταν η απάντηση της ΝΔ, λίγο αργότερα.Σύμφωνα μάλιστα με πληροφορίες, οι δηλώσεις της κας Μακρή προκάλεσαν αιφνιδιασμό ακόμη και στα ίδια τα γραφεία της Κουμουνδούρου, λίγα μόλις 24ωρα μετά την μετεγγραφή της πρώην ανεξάρτητης βουλευτού στην αριστερή πτέρυγα του Κοινοβουλίου. Κορυφαία στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ είχαν επικοινωνία μαζί της και της ζήτησαν να “αποσαφηνίσει” τι ακριβώς εννοούσε.

http://airetos.gr/

Θέματα που ενδιαφέρουν

1 Σχόλιο

  1. ΒΛΑΣΗΣ ΑΝΔΡΕΟΥ

    Γιατί όταν πριν το 2001 είχαμε το εθνικό νόμισμα η οικονομία είχε χρεωκοπίσει και οι πολίτες τρώγαν μακαρόνια στα συσσίτια της ενορίας;Γιατί ο χρυσός έφυγε στο εξωτερικό τότε και σήμερα(ενεχυροδανειστήρια);Γιατί οι μισθοί στην Ελλάδα είναι 1000ευρώ και στις άλλες χώρες 3000;Γιατί οι Γερμανοί αλλάζουν αυτοκίνητο κάθε 5χρόνια και οι Έλληνες κάθε 30;Γιατί;Γιατί;Γιατί;………………..

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.