Κυριακή, 7 Μαρτίου, 2021

Ρεκόρ συμμετοχής στο Αγρίνιο για τον Μαθητικό Διαγωνισμό Φυσικής

Ρεκόρ συμμετοχής στο Αγρίνιο για τον Μαθητικό Διαγωνισμό Φυσικής

χημεια-744x528Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε σήμερα ο 3ος Πανελλήνιος Μαθητικός Διαγωνισμός Φυσικής Γυμνάσιου 2015 και ο 25ος Πανελλήνιος Μαθητικός Διαγωνισμός Φυσικής Λυκείου 2015 στα σχολεία όλη της χώρας καθώς και στο Αγρίνιο, που διοργάνωσε η Ένωση Ελλήνων Φυσικών.
Ιδιαίτερα στην περιοχή μας, στο 3ο Γυμνάσιο Αγρινίου που ήταν το εξεταστικό κέντρο για όλα τα Γυμνάσια και Λύκεια των δήμων Αγρινίου, Αμφιλοχίας, Θέρμου, Βόνιτσας και Ξηραμέρου στο φετινό διαγωνισμό σημειώθηκε ρεκόρ συμμετοχής αφού οι δηλώσεις ανήλθαν για πρώτη φορά στις 116.
Ιδιαίτερη παρουσία όσο αφορά στη συμμετοχή στο φετινό διαγωνισμό είχαν τα 3ο Γυμνάσιο Αγρινίου, 7ο Γυμνάσιο Αγρινίου, Γυμνάσιο Αγίου Κωνσταντίνου, Γυμνάσιο Αμφιλοχίας, Μουσικό Σχολείο Αγρινίου, 1ο Λύκειο Αγρινίου, 2ο Λύκειο Αγρινίου, Λύκειο Παναγία Προυσιώτισσα, Λυκειακές Τάξεις Παλαίρου και οι Λυκειακές Τάξεις Φυτειών.
«Στις κρίσιμες στιγμές που βιώνουμε ως κοινωνία φαίνεται πως η φλόγα και το άσβεστο πάθος κάποιων εθελοντών εραστών της Φυσικής συναντάται ολοένα και περισσότερο με τις δημιουργικές δυνάμεις της μαθητιώσας νεολαίας της περιοχής στον άξονα αριστεία, καινοτομία, δημιουργικότητα που αποτελεί την ελπίδα και το κεφάλαιο ως ισχυρή παράμετρος για την πρόοδο των επιστημών, της τεχνολογίας και κατ΄ επέκταση της ανθρώπινης ζωής. ΑΙΕΝ ΑΡΙΣΤΕΥΕΙΝ!» αναφέρεται χαρακτηριστικά.

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.